Περιγραφή Estivo

Το χρονικό ενός Διαζυγίου:
…όταν το Ψυγείο εγκατέλειψε την Κουζίναdbo.Restaurants.
Μετά από συστηματική δουλειά το ESTIVO, (Don Camillo e Peppone, Trattoria del Popolo) προβαίνει σε μια εντελώς νέα σύλληψη και κατάρτιση του Μενού: για να τρώτε φρέσκο και καλομαγειρεμένο φαγητό θα πρέπει να περιοριστεί (αριθμητικά μόνο) η κάρτα των φαγητών. Αυτομάτως όμως τούτος ο «περιορισμός» παρέχει στο εστιατόριο την πολύτιμη δυνατότητα να παγιώσει την ποιότητα των πρώτων υλών! Εξάλλου η κυρίαρχη τάση στη διεθνή γαστρονομία κινείται, εδώ και μια δεκαετία πλέον, πάνω στο μότο «Κουζίνα δίχως Ψυγείο». Δηλαδή πάνω στην αρχή του ότι στην κουζίνα μου μαγειρεύω ό,τι καλύτερο βρίσκω στην αγορά κάθε μέρα. Επομένως, στην κουζίνα δεν χρειάζεται πια ψυγείο: τα υλικά δεν χρειάζονται συντήρηση επειδή κάθε μέρα αγοράζονται φρέσκα. Μαγειρεύεται καθημερινά μονάχα ό,τι  ποιοτικότερο. Σημαίνει επιπλέον ότι βρίσκει το εστιατόριο τον χρόνο να διευρύνει και να εμβαθύνει στη φιλοσοφία της μαγειρικής και να εισέλθει στο βαθύτερο πνεύμα των αξιών και των κανόνων της Γαστρονομίας. Με απόλυτη πίστη στα παραπάνω το Estivo σας παρέχει μια νέα κάρτα φαγητού που θα αλλάζει κάθε μήνα, για να «ξυπνά» η γεύση και να εγείρεται η περιέργειά σας…!
Τύπος εστιατορίου:

Εστιατόριο, Wine Restaurant

Κουζίνα εστιατορίου:

Μεσογειακή, Κέντρο-Ευρωπαϊκή

Εύρος τιμής:

15€-30€

Διεύθυνση:

Καστελόκαμπος, Αχαϊας 14, Ρίο 26442 - 26442

Υπηρεσίες:
Κατάλληλο για: