Περιοχή
Ημ/νία
Ώρα
Άτομα
Περιοχή
eatcoins

Πρόγραμμα Επιβράβευσης
Πιστών Χρηστών e-restaurants.gr

Τι είναι τα eatcoins

Τα eatCoins είναι πόντοι επιβράβευσης που συλλέγεις μέσα από τις κρατήσεις σου (και όχι μόνο) αποκλειστικά στην πλατφόρμα e-restaurants.gr. Τα eatCoins που συλλέγεις μπορείς να τα εξαργυρώσεις σε ειδικές εκπτώσεις από 15€ έως 200€ που θα λάβεις από τα συνεργαζόμενα εστιατόρια του e-restaurants.gr.
*Οι εκπτώσεις μέσω eatCoins δεν συνδυάζονται με άλλες προωθητικές ενέργειες του εστιατορίου.
 
eatcoins
έκπτωση στον λογαριασμό σας
eatcoins
έκπτωση στον λογαριασμό σας
eatcoins
έκπτωση στον λογαριασμό σας

Πώς κερδίζω eatCoins;

Κάνοντας online κράτηση στο e-restaurants.gr

Βρες τα εστιατόρια που παρέχουν eatCoins και κλείσε το τραπέζι σου μέσω του e-restaurants.gr. Για κάθε κράτηση που κάνεις κερδίζεις eatCoins ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που θα πάτε στο εστιατόριο! Όσο περισσότερα τα άτομα στην κράτησή σου, τόσο περισσότερο κερδίζεις!

Αξιολογώντας το εστιατόριο που επισκέφτηκες!

Αφού έκανες την κράτηση σου μέσω του e-restaurants.gr, η γνώμη σου μετράει διπλά! Γράψε μας για την εμπειρία σου! Θέλουμε να μάθουμε αν πέρασες καλά, αν σε προβλημάτισε κάτι, οτιδήποτε θες να μοιράστείς με τους χρήστες μας! Για κάθε αξιολόγηση που κάνεις κερδίζεις eatCoins ώστε να φτάσεις...ακούραστα στο επόμενο επίπεδο εξαργύρωσης!

Πώς ξοδεύω τα eatCoins μου;

eatcoins
Επισκέψου τη σελίδα Επιβράβευσής σου πατώντας
eatcoins
Πάτησε το κουμπί της εξαργύρωσης και επίλεξε τα στοιχεία της κράτησης, την περιοχή σου και το πότε θέλεις να εξαργυρώσεις
eatcoins
Διάλεξε ένα από τα εστιατόρια που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και το ποσό που θέλεις να εξαργυρώσεις! Οι εξαργυρώσεις μπορούν να γίνουν μόνο Δευτέρα έως και Πέμπτη εκτός γιορτών και αργιών!
eatcoins
Αυτό ήταν! Το εστιατόριο που θα επισκεφθείς θα αφαιρέσει το ποσό που επέλεξες να εξαργυρώσεις από τον συνολικό σου λογαριασμό!
Μην ξεχνάς, κάθε eatCoin αντιστοιχεί σε ένα ευρώ! 1 eatCoin=1€!

Περισσότερες Πληροφορίες

Λήγουν τα eatCoins μου;

Ναι λήγουν. Η διάρκεια ζωής τους είναι 3 μήνες εκτός και αν πραγματοποιήσεις νέα κράτηση μέσα σε αυτό το διάστημα και έτσι ανανεώνονται τα eatCoins σου για άλλους 3 μήνες!

Πόσα eatCoins μπορώ να εξαργυρώσω;

Κάθε φορά που ζητάς εξαργύρωση, το σύστημα σου επιστρέφει τον αριθμό των eatCoins που μπορείς να εξαργυρώσεις σε κάθε εστιατόριο. Το ποσό εξαργύρωσης σε κάθε κράτηση ορίζεται από τα όρια 25, 50, 80, 120 και 200 eatCoins και υπολογίζεται ξεχωριστά για κάθε χρήστη βάση αλγορίθμου και σε συνάρτηση με την μέση κατανάλωση του κάθε εστιατορίου

Πότε εμφανίζονται τα eatCoins στο προφίλ μου;

Σε τρείς μέρες από την κράτηση σου, φυσικά εφόσον τελικά πήγες στο εστιατόριο και ολοκλήρωσες την κράτησή σου. Προσοχή: Αν τελικά στο εστιατόριο πήγατε λιγότερα άτομα από ό,τι ανέφερες στην αρχική κράτησή σου τότε θα δείς τα αντίστοιχα eatCoins στο προφίλ σου.

Πως μπορώ να ξέρω πόσα eatCoins διαθέτω;

Μπορείς να επισκεφθείς στο προφίλ σου την κατηγορία "Η Επιβράβευσή μου", και στην κορυφή της σελίδας μας, δίπλα από το εικονίδιο των eatCoins.

ή
Δεν έχετε λογαριασμό;

Θα λάβετε ένα e-mail με έναν σύνδεσμο ώστε να αλλάξετε τον κωδικό σας με ένα νέο.

Θυμηθήκατε τον κωδικό σας; Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό;