Περιγραφή Aperito - Απέριττο

Σε ένα νεοκλασικό κτίριο, αληθινό κόσμημα, κτισμένο το 1930, μας περιμένει στη Καλαμαριά το εστιατόριο ΑΠΕΡΙΤΤΟ στην Καλαμαριά.
Ο εσωτερικός χώρος επιπλωμένος με το εκλεπτυσμένο γούστο του μεσοπολέμου, μας μεταφέρει σε μια ποιοτική και εξαιρετικού γούστου ατμόσφαιρα, που οι ιδιοκτήτες του χώρου έχουν διατηρήσει σε όλους τους χώρους και τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους πολυπληθείς πελάτες τους.
Απαλή μουσική jazz, Instrumental, lounge, ελληνικές και ξένες μπαλάντες συνοδεύουν το άψογο και προσεκτικό σέρβις. Το φαγητό του χώρου ιδιαίτερο και ποιοτικό. Θα το ονομάζαμε το «Βασίλειο του φιλέτου και του μανιταριού».
Εκλεκτής ποιότητας φιλέτα μαγειρεμένε με πολλούς πρωτότυπους και ευφάνταστους τρόπους, ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό. Ζητήστε μανιτάρι φιλέτο, special Απέριττο (γεμιστό) και φιλέτο με σος της αρεσκείας σας.
Δοκιμάστε από τη μεγάλη ποικιλία μανιταριών του χώρου. Μαγειρευμένα με πολλούς τρόπους, και σερβιρισμένα με νοστιμότατες σάλτσες κάνουν και τον πιο αδιάφορο να γίνει fan του μανιταριού. 
Για τους λάτρεις της γαριδομακαρονάδας εδώ μια περίφημη μυστική και ιδιαίτερη συνταγή με φρέσκιες πάντα γαρίδες μας περιμένει. Η ποιότητα των υλικών αυτού του φαγητού απαιτεί προσυνενόηση για ποσότητα και ακριβή μέρα και ώρα. Ισχύει ο χρυσός κανόνας της μαγειρικής που λέει όποιος ξέχασε τη μακαρονάδα δυστυχώς την ξαναζέστανε» και στο ΑΠΕΡΙΤΤΟ στην Καλαμαριά δεν χωρά το «δυστυχώς» στο φαγητό του.
Διαλέξτε το κρασί σας από μια λίστα 80 μεγάλων αλλά και μικρών ποιοτικών παραγωγών κυρίως ελληνικών αλλά και κάποιων ξένων. Για επιδόρπιο, αν σας μείνει όρεξη και χώρος για γλυκό δοκιμάστε «Αχλάδι ή Μήλο της γιαγιάς Duck» βρασμένα με γλυκό κρασί και σερβιρισμένα με σως γιαουρτιού και σιρόπι φρούτων.

Τέλος σας έχω και την έκπληξη. Εδώ μπορείτε και να καπνίσετε……….Μην παίρνετε θάρρος. Όχι κανονικά τσιγάρα. Το κατάστημα, μας προσφέρει «ηλεκτρονικά» τσιγάρα και μπορούμε να αντικαταστήσουμε την κακή μας ...συνηθεια...σε καλή…..Την εισαγωγή από το εξωτερικό αυτού του πρωτότυπου τσιγάρου την κάνει ο ίδιος ο κ. Μπάρος για τους πελάτες του και όχι μόνο. Τι λέτε, δεν αξίζει σαν εμπειρία?

Τύπος εστιατορίου:

Bar Restaurant, Wine Restaurant

Κουζίνα εστιατορίου:

Ελληνική, Μεσογειακή

Εύρος τιμής:

23€-33€

Chef:

Γεωργία Μπάρου

Διεύθυνση:

Νικ.Πλαστήρα 95, Καλαμαριά 55132 - 55132

Υπηρεσίες:
Κατάλληλο για: