Περιγραφή The Grill Room

Για τους λάτρεις των gourmet απολαύσεων επιβάλλεται η επίσκεψη στο ανανεωμένο εστιατόριο «The Grill Room», στο ξενοδοχείο Arion, A Luxury Collection Resort & Spa, στο συγκρότημα Astir Palace.Η γευστική εμπειρία ενός γεύματος στο πολυτελές εστιατόριο, αποδεικνύεται μοναδική! Με την υψηλή επίβλεψη του βραβευμένου chef Bruno Sohn θεαματικά τον τομέα της γαστρονομίας εντάσσοντας στο μενού του εστιατορίου μοναδικές γεύσεις.
Η φήμη του Bruno έχει περάσει τα σύνορα καθώς έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο από την Αλάσκα μέχρι την Κίνα, και φέρνει πίσω ιδέες και γεύσεις που θα ανανεώσουν και εμπλουτίσουν τη Μεσογειακή κουζίνα. Ο Bruno Sohn παρουσιάζει μια εμπνευσμένη μεσογειακή κουζίνα, με έμφαση στα θαλασσινά και στις τοπικές πρώτες ύλες.Στον πολυτελή και ιδιαίτερα διακοσμημένο χώρο του, με  το άψογο  art de la table, τις άνετες πολυθρόνες, τις εντυπωσιακές τζαμαρίες, όπου το βλέμμα χάνεται στη θάλασσα και την απαράμιλλη ομορφιά του κόλπου της Βουλιαγμένης, μπορεί κανείς να απολαύσει εκλεπτυσμένες, μεσογειακές γεύσεις.
Ο Bruno Sohn έχει μεγάλη εμπειρία έχοντας δουλέψει σε πολλά εστιατόρια με Michelin αστέρια όπως: το Hotel de Paris / Alain Ducasse (3 * Michelin), Monaco, A la Table de Bruno (1 * Michelin in 99), Obernai (67), Restaurant Patin d’Or (2 * Michelin), Luxembourg.Since january 2004   είναι Executive chef στο ξενοδοχείο Palais de la Méditerranée στο Παρίσι.
Τύπος εστιατορίου:

Εστιατόριο

Κουζίνα εστιατορίου:

Μεσογειακή

Εύρος τιμής:

70€-90€

Τρόποι πληρωμής:

AMEX, VISA, DINERS, Mastercard

Chef:

Heinrich Moederle

Διεύθυνση:

Arion, Luxury collection Resort & Spa, Astir Palace, Απόλλωνος 40 - 16671

Υπηρεσίες:
Κατάλληλο για: