Περιγραφή Suzanna

Το εστιατόριο Suzanna θα το βρείτε στο Παλαιό Φάληρο και οι γεύσεις του είναι ένας πειρασμός! Συγκεκριμένα, αν θέλετε να επισκεφτείτε το εστιατόριο Suzanna θα πρέπει να πάτε στην οδό Ορφέως και Χαρίτων 5 στο Παλαιό Φάληρο και πρέπει να είστε οπωσδήποτε προετοιμασμένοι για ένα ξεχωριστό ταξίδι γεύσεων! Ο συνδυασμός λιβανέζικης και πολίτικης κουζίνας δημιουργεί ένα αποτέλεσμα εκρηκτικό και έχετε την ευκαιρία να το απολαύσετε μόνο στο Suzanna!

Ξεκινήστε το γεύμα σας στο εστιατόριο Suzanna στο Παλαιό Φάληρο με ένα λιβανέζικο ταμπουλέ με πλιγούρι, μαϊντανό, δυόσμο και ρόδι αλλά και με τα νόστιμα κίμπε τα οποία για όσους δεν γνωρίζουν είναι κεφτέδες με πλιγούρι, κιμά και κουκουνάρι. Στη συνέχεια, στο εστιατόριο Suzanna στο Παλαιό Φάληρο, μπορείτε να συνεχίσετε το γεύμα σας με μαντί, τα οποία είναι νόστιμα ζυμαρικά γεμιστά με κιμά και σκορδάτο γιαούρτι! Μην παραλείψουμε να αναφέρουμε το αξεπέραστο γιαουρτλού, όπως και το επίσης αγαπημένο πιλιτσλί μπεγιεντί που είναι πουρές καπνιστής μελιτζάνας με μπουτάκια κοτόπουλου! 

Οι απολαύσεις στη Suzanna στο Παλαιό Φάληρο δεν σταματούν εδώ! Φεύγει κανείς από το εστιατόριο πριν γευτεί το γλυκό; Ποτέ! Επιλέξτε ανάμεσα σε σεκερπαρέ, σουπαγκλέ, μουχαλεμπί μπι Μάγκο και παγωτό και απολαύστε με την ησυχία σας!! 


Τύπος εστιατορίου:

Εστιατόριο

Κουζίνα εστιατορίου:

Διεθνής, Πολίτικη

Music:

Ανατολίτικη

Εύρος τιμής:

20€-25€

Τρόποι πληρωμής:

VISA, Mastercard

Ωράριο λειτουργίας:
Τρ: 18:00-00:00, Τε: 18:00-00:00, Πε: 18:00-00:00, Πα: 18:00-00:00, Σα: 12:00-00:00, Κυ: 12:00-18:00
Διεύθυνση:

Χαρίτων 5, Παλαιό Φάληρο 175 64 - 17564

Υπηρεσίες: