Περιγραφή Steak Bistrot

    Η πόλη του Βόλου απέκτησε το πρώτο της Steak House και οι απανταχού meat lovers πρέπει να είναι περήφανοι για αυτό. Το Steak Bistrot άνοιξε τις πόρτες του στα τέλη του 2018 και υποδέχεται όσους ξέρουν και αγαπούν το καλό κρέας, αλλά και όσους θα ήθελαν να μυηθούν σε αυτό. Διαθέτει 2 ξεχωριστές αίθουσες, αλλά και ένα άνετο bar και αποτελεί έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο, διακοσμημένο με αντίκες αλλά και πολλά αντικείμενα από τα ταξίδια των ιδιοκτητών σε όλον τον κόσμο.

    Θα βρείτε το Steak Bistrot στην οδό Δημάρχου Κονταράτου 4, σε έναν γραφικό πεζόδρομο της πόλης του Βόλου, δίπλα στον Καθεδρικό. Οι γευστικές επιλογές που έχει να σας προσφέρει είναι αμέτρητες και η τέχνη και ο σεβασμός στην πρώτη ύλη είναι εμφανείς σε όλα τα πιάτα. Με τα καλύτερα κρέατα από τη Βραζιλία, την Αργεντινή, τις Η.Π.Α, αλλά και επιλεγμένες ντόπιες φάρμες, σας ετοιμάζει χορταστικές μερίδες και άριστα ψημένα κρέατα. Εδώ θα βρείτε τις εκλεκτότερες κοπές όπως, Rib Eye, Picanha, New York Steak, Filet Mignon, Brisket, αλλά και Hamburgers και τεράστιες T-Bone και να τις συνοδέψετε με μία μεγάλη ποικιλία από σαλάτες και πρώτα πιάτα. Η ειδικότητά τους είναι το μοσχαρίσιο κρέας ωρίμανσης (Dry Age) αλλά και η λίστα κρασιών τους που είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να συνοδέψει ιδανικά τα πιάτα σας. Για το κλείσιμο της βραδιάς, τι καλύτερο από ένα λαχταριστό γλυκό, όπως ένα, souffle au chocolat valrhona, μια Panna Cotta ή ένα Σισιλιάνικο cannoli.

    Η δεύτερη μεγάλη αγάπη του Steak Bistrot, μετά το κρέας, είναι η μουσική και οι μελωδίες από το πιάνο θα ομορφύνουν ακόμα περισσότερο τα βράδια σας.

    Για το τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το Steak Bistrot στο Βόλο είναι εξαιρετική επιλογή για τη φιλοξενία συνεδριάσεων και επαγγελματικών συναντήσεων, διαθέτοντας ένα prive patio αλλά και μία άνετη αίθουσα στον επάνω όροφο.


Για κρατήσεις μέσω e-restaurants.gr, ισχύει minimum κατανάλωση όπως αυτή ορίζεται από την Μέση Κατανάλωση του εστιατορίου ανά άτομο.


Τύπος εστιατορίου:

Grill Restaurant, Steak House, Wine Bar Restaurant

Κουζίνα εστιατορίου:

Κρέας, κ.α.

Εύρος τιμής:

20€-40€

Τρόποι πληρωμής:

VISA, Mastercard, MAESTRO

Ωράριο λειτουργίας:
Δε: 19:00-00:00, Τρ: 19:00-00:00, Τε: 19:00-00:00, Πε: 19:00-00:00, Πα: 19:00-00:00, Σα: 13:00-00:00
Διεύθυνση:

Δημάρχου Κονταράτου 4, Βόλος 382 21 - 38221

Υπηρεσίες:
Κατάλληλο για: