Περιγραφή Simul Gastronomic Situ

Το Simul Gastronomic Situ βρίσκεται στο Κολωνάκι, Υψηλάντου 63 και είναι ένα από τα εστιατόρια στην πόλη της Αθήνας που ανεβάζουν τον πήχη για τα υπόλοιπα τόσο από άποψη χώρου όσο και στις γεύσεις που σερβίρει. Το Simul Gastronomic Situ σέβεται την ελληνική κουζίνα και την τιμά, προσδίδοντας έναν πιο εκλεπτυσμένο τόνο στα πιάτα του. Αν βρίσκεστε στο Κολωνάκι μετά τις 6 το απόγευμα και δεν το έχετε επισκεφθεί ποτέ τότε μία στάση επιβάλλεται. 

Όποιο πιάτο κι αν επιλέξετε στο Simul Gastronomic Situ στο Κολωνάκι θα ενθουσιαστείτε. Αν το συνοδεύσετε δε με ένα ποτήρι κρασί από την κάβα του μαγαζιού που περιέχει περισσότερες από 60 ετικέτες κρασιών τότε θα απογειώσετε το γεύμα σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε στο Simul Gastronomic Situ με φρέσκο καλαμάρι σχάρας με γάλα καρύδας ή και με πάπια με πουρέ καρότου και αφρό χαμομήλι. Στη συνέχεια, αξίζουν να δοκιμάσετε από κυρίως πιάτα τόσο ο κόκκορας κρασάτος με τραχανά και αρσενικό Νάξου, όσο και το χοιρινό καρέ με κρέμα καλαμπόκι. Και φυσικά μην παραλείψετε από το γεύμα σας την σαλάτα. Αυτή που κλέβει τις εντυπώσεις στο Simul Gastronomic Situ στο Κολωνάκι είναι η Αθηναϊκή σαλάτα με κόκκινο λάχανο και ψάρι ημέρας. 

Και αφού έχετε απολαύσει όλα αυτά τα γαστρονομικά διαμαντάκια στο Simul Gastronomic Situ στο Κολωνάκι, σειρά έχει το επιδόρπιο. Αυτό που εντυπωσιάζει είναι το Καλδέρα το οποίο είναι mousse σοκολάτας με passion fruits, mango και παγωτό σοκολάτας με προσθήκη chili. Οι γεύσεις στο Simul Gastronomic Situ στο Κολωνάκι τα λένε όλα! Τύπος εστιατορίου:

Εστιατόριο

Κουζίνα εστιατορίου:

Ελληνική, Μεσογειακή, Δημιουργική

Music:

Jazz, Blues

Εύρος τιμής:

40€-60€

Τρόποι πληρωμής:

AMEX, VISA, DINERS, Mastercard

Ωράριο λειτουργίας:
Δε: 18:00-00:00, Τρ: 18:00-00:00, Τε: 18:00-00:00, Πε: 18:00-00:00, Πα: 18:00-00:00, Σα: 18:00-00:00
Διεύθυνση:

Υψηλάντου 63, Αθήνα 115 21 - 11521

Υπηρεσίες: