Περιγραφή Santa Pasta

    Ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά των παιδικών μας χρόνια είναι αναμφισβήτητα η μακαρονάδα. Οι παραλλαγές τις πολλές και η απόλαυση η ίδια, είτε είναι μαγειρεμένη από τη μαμά μας, είτε από ένα εστιατόριο που ειδικεύεται σε αυτό. Όσον αφορά στο πρώτο, είναι δεδομένο. Όσον αφορά όμως στο δεύτερο, μία επίσκεψη στον Πειραιά και στο Santa Pasta θα σας επιτρέψει να ανακαλύψετε τον πλούτο της Ιταλικής κουζίνας και να πειραματιστείτε με νέες γεύσεις. +

    Το περιβάλλον του Santa Pasta είναι κομψό και διαμορφωμένο με γούστο, χωρίς να χάνει την φιλική και φιλόξενη ατμόσφαιρά του.

    Για να περάσουμε στο πιο σημαντικό κομμάτι, αυτό του φαγητού, όλες οι αγαπημένες μας μακαρονάδες είναι εδώ, χωρίς να λείπουν όμως και πιο δημιουργικά πιάτα που περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Αν πάλι προτιμάτε τα ριζότο, η ποικιλία είναι εξίσου μεγάλη με το αγαπημένο ριζότο Tartuffο να ξεχωρίζει. Ότι και να επιλέξετε στο τέλος, το εστιατόριο Santa Pasta, φροντίζει να διαθέτει εξαιρετικές επιλογές σε οίνο για να τα συνοδέψετε, 9 από τις οποίες είναι διαθέσιμες και σε ποτήρι. 


Για κρατήσεις μέσω e-restaurants.gr, ισχύει minimum κατανάλωση όπως αυτή ορίζεται από την Μέση Κατανάλωση του εστιατορίου ανά άτομο.

    Για να κλείσουμε, αν πιστεύετε κι εσείς ότι τα ζυμαρικά είναι το φαγητό που σε κάνει να νιώθεις παιδί και ότι εκεί που όλα αλλάζουν, η λαχτάρα για μακαρονάδα παραμένει πάντα η ίδια, το Santa Pasta στο Πειραιά είναι το νέο στέκι που πρέπει να αποκτήσετε,


Τύπος εστιατορίου:

Εστιατόριο

Κουζίνα εστιατορίου:

Ιταλική

Music:

Συνοδευτική Φαγητού

Εύρος τιμής:

12€-25€

Τρόποι πληρωμής:

AMEX, VISA, Mastercard, Μaestro

Ωράριο λειτουργίας:
Δε: 12:30-00:00, Τρ: 12:30-00:00, Τε: 12:30-00:00, Πε: 12:30-00:00, Πα: 12:30-00:00, Σα: 12:30-00:00, Κυ: 12:30-00:00
Διεύθυνση:

Γρ. Λαμπράκη 144, Πειραιάς 185 36 - 18534

Υπηρεσίες: