Περιγραφή Saloon

Το Saloon ξεκίνησε όταν στους ελληνικούς κινηματογράφους γνώριζαν μεγάλη επιτυχία τα γουέστερν σπαγγέτι και εξακολουθεί μέχρι σήμερα να πρωταγωνιστεί ως εστιατόριο με εκλεκτό φαγητό. Το μοναδικό Western στιλ του με το εκπληκτικό του μπαρ από μαόνι, τις μπαρόκ ταπετσαρίες, τις κόκκινες βελούδινες κουρτίνες, τους μοναδικούς περίτεχνους πολυελαίους του, τα καμπόϊκα καπέλα με τα εξάσφαιρα πιστόλια, που μοιάζουν να αποτελούν σκηνικό για μια ακόμα ταινία γουέστερν σπαγγέτι, δεν σε αφήνουν αδιάφορο. Στην φαντασία έρχονται σκηνές από άγριες καταδιώξεις σε χωμάτινα μονοπάτια ενώ οι σφαίρες περνούν από δίπλα σου σφυρίζοντας .
Από το Saloon έχουν περάσει οι περισσότεροι Έλληνες διανοούμενοι , καλλιτέχνες και πολιτικοί. Ο Μάνος Xατζιδάκης, ο Γιάννης Τσαρούχης, ο Αντώνης Σαμαράκης, ο Νίκος Γκάτσος, ο Φρέντυ Γερμανός, ο Αλέξης Μινωτής, η Τζένη Καρέζη με τον Κώστα Καζάκο, αλλά και οι αείμνηστοι πια Κων/νος Καραμανλής, και Ανδρέας Παπανδρέου, σφράγισαν με το πέρασμά τους το πρώτο Piano-Restaurant της Αθήνας!
Με τις απαλές μελωδίες του πιάνου που ενισχύουν τη ρομαντική ατμόσφαιρα, ο πελάτης απολαμβάνει το μενού του με πρωτότυπο σερβίρισμα. άλλωστε αυτό είναι και το μεγάλο ατού του καταστήματος ”η εξυπηρέτηση του πελάτη”. Ανοικτά από τις 4.00 το απόγευμα.


Τύπος εστιατορίου:

Piano Restaurant

Κουζίνα εστιατορίου:

Ελληνική, Μεσογειακή

Εύρος τιμής:

15€-20€

Τρόποι πληρωμής:

AMEX, VISA, DINERS, Mastercard

Διεύθυνση:

Αλκμάνους 36, Ιλίσια 11528 - 11528

Κατάλληλο για: