Περιγραφή Poco Loco

Το Poco Loco Cantina-Cocktaileria είναι ένας ξεχωριστός χώρος στα Ιωάννινα, συγκεκριμένα στην οδό Γαριβάλδη 4 και είναι ο ιδανικός προορισμός για να δοκιμάσετε πιάτα μεξικανικής καταγωγής ή να απολαύσετε ένα ξεχωριστό cocktail υπό τους ήχους latin μουσικής που θα σας παρασύρουν!

Αν βρίσκεστε στα Ιωάννινα, μία στάση στο Poco Loco Cantina-Cocktaileria  επιβάλλεται! Έχετε την ευκαιρία  να δοκιμάσετε nachos με λιωμένο τυρί και chili αλλά και ποικιλία ορεκτικών για να μπορέσετε να έρθετε σε επαφή με περισσότερες και διαφορετικές γεύσεις.

Στη συνέχεια, στο Poco Loco Cantina-Cocktaileria  στα Ιωάννινα, μπορείτε να επιλέξετε για κυρίως πιάτο το φαγγίτας, το οποίο αποτελείται από διάφορες πιπεριές, κρεμμύδι, κρέας και τορτίγιες, μαζί φυσικά με διάφορα ντιπ συνοδευτικά. Εναλλακτικά, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα μπριζολάκια βουτηγμένα σε Jack Daniels, με barbeque σως.. Δεν θα θέλετε να τελειώσει ποτέ αυτό το πιάτο, πιστέψτε μας!!

Και για το τέλος, αφήστε λίγο χώρο για το πιο νόστιμο γλυκό το οποίο θα μπορέσετε να γευτείτε μόνο στο Poco Loco Cantina-Cocktaileria στα Ιωάννινα.. Μπανανίτος με φρέσκια μπανάνα, μπισκότο, καραμέλα και κρέμα παραλλαγής banoffee!! Καλή σας όρεξη!!  Αξίζει να σημειωθεί ότι το εστιατόριο Poco Loco Cantina-Cocktaileria τους καλοκαιρινούς μήνες  εξυπηρετεί σε διαφορετική διεύθυνση και συγκεκριμένα στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου 1 μην το χάσετε και το προτείνουμε ανεπιφύλακτα καθώς είμαστε σίγουροι πως θα γίνει και αυτό με την σειρά του το νέο σας στέκι για τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις!!! Ελάτε σήμερα κιόλας στο εστιατόριο Poco Loco Cantina-Cocktaileria στα Ιωάννινα και δεν θα χάσετε...Εσείς ακόμη το σκέφτεστε??


Για κρατήσεις μέσω e-restaurants.gr, ισχύει minimum κατανάλωση όπως αυτή ορίζεται από την Μέση Κατανάλωση του εστιατορίου ανά άτομο.Τύπος εστιατορίου:

Bar Restaurant

Κουζίνα εστιατορίου:

Διεθνής

Music:

Διεθνής

Εύρος τιμής:

15€-25€

Τρόποι πληρωμής:

AMEX, VISA, Mastercard

Ωράριο λειτουργίας:
Τρ: 19:00-01:00, Τε: 19:00-01:00, Πε: 19:00-01:15, Πα: 19:00-01:30, Σα: 12:00-01:30, Κυ: 12:00-01:00
Διεύθυνση:

Γ. Ελιγιά και Γαριβάζη 4, Ιωάννινα 45221 - 45221