Περιγραφή Pausa

Στο Μαρούσι είναι κρυμμένος εδώ και επτά χρόνια ένας πραγματικός κόκκινος παράδεισος. Το Pausa στο Μαρούσι είναι πραγματικά μοναδικό τόσο με την αισθητική του παρέμβαση όσο και το πλέγμα υπηρεσιών του.

Την ημέρα χώρος άνετο και χαλαρός για το ποτάκι, καφεδάκι, κουβεντούλα ή το μεσημεριανό σας…Το βράδι ο χώρος αλλάζει. Τα φώτα γίνονται απαλά και το κόκκινο σε κερδίζει…Τι πιο καλό για ένα ρομαντικό δείπνο? Πόσο μάλλον που τους καλοκαιρινούς μήνες ο κήπος - έκπληξη σας παρέχει μια όαση άνεσης και ξεγνοιασιάς στα βόρεια της πόλης. Παρόλα αυτό το φαγητό παραμένει ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο Pausa στο Μαρούσι.

Ο σεφ του Pausa,  υπογράφει με περισσή μαεστρία την πληθώρα επιλογών του χώρου. Φιλέτο Κοτόπουλο σχάρας σε σάλτσα από gorgonzola και καρύδι, chateaubriand, ταλιατέλες από μελάνι σουπιάς και για τέλος αυθεντική tiramisu - mousse mascarpone συνθέτουν ένα απίστευτο μωσαϊκό επιλογών και γεύσεων. Κάβα πλούσια και ενημερωμένη με πάνω από 230 ετικέτες ελληνικής αλλά και διεθνούς φήμης – ρωτήστε για την πρόταση του Pausa στο Μαρούσι σε κάθε επιλογή σας. Τέλος τα γλυκά πλούσια και λαχταριστά κλείνουν το γεύμα μας με τον καλύτερο τρόπο.

Καλή μας όρεξη...


Τύπος εστιατορίου:

Bar Restaurant

Κουζίνα εστιατορίου:

Ιταλική

Εύρος τιμής:

25€-30€

Τρόποι πληρωμής:

AMEX, VISA, Mastercard

Διεύθυνση:

Αγίου Κωνσταντίνου & Ηφαίστου 3, Μαρούσι 15124 - 15124

Υπηρεσίες:
Κατάλληλο για: