Περιγραφή Νοστιμιές

Το εστιατόριο Νοστιμιές στο Χαϊδάρι είναι από τις περιπτώσεις μαγαζιών που συνδυάζουν το νόστιμο φαγητό με τον όμορφο χώρο και τους ευγενικότατους ανθρώπους που σπεύδουν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους! Από το 1990 μέχρι και σήμερα, τις Νοστιμιές τις βρίσκετε στην οδό Καραϊσκάκη 73 και Σάμου και τις μέρες που ο ήλιος χαμογελάει δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα γεύμα στο εστιατόριο Νοστιμιές, κάτω από τα πεύκα, σε μία καταπράσινη αυλή!

Το μενού στο εστιατόριο Νοστιμιές στο Χαϊδάρι είναι γεμάτο με νόστιμα παραδοσιακά ελληνικά πιάτα, στα οποία κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί! Μπορείτε να ξεκινήσετε το γεύμα σας στις Νοστιμιές με χειροποίητο τηγανόψωμο, χειροποίητη τυροκαυτερή, με την πεντανόστιμη σαλάτα ταμπουλέ με κους κους, πλιγούρι, ψιλοκομμένη φρέσκια ντομάτα, λεμόνι και φρέσκο κρεμμύδι. Στη συνέχεια, για κυρίως πιάτο στο εστιατόριο Νοστιμιές στο Χαϊδάρι, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το κοτοκεμπάπ αλλά και το φιλέτο λαιμού χοιρινού με πράσινη σαλάτα και σως ή φρέσκες πατάτες, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. 

Και για το τέλος, δεν υπάρχει περίπτωση να φύγετε από το Χαϊδάρι και το εστιατόριο Νοστιμιές αν δεν απολαύσετε εξαιρετικό γιαούρτι με μέλι, παραγωγής Ευβοίας ή πορτοκαλάκι ή βύσσινο ή ακόμα φρούτα εποχής. Μία στάση στο Χαϊδάρι που επιβάλλεται να την δοκιμάσετε!  Τύπος εστιατορίου:

Εστιατόριο

Κουζίνα εστιατορίου:

Ελληνική, Μεσογειακή

Music:

Λαϊκά, Έντεχνη

Εύρος τιμής:

12€-18€

Τρόποι πληρωμής:

VISA, DINERS, Mastercard

Τηλέφωνο:

210 5320010

Διεύθυνση:

Γεωργίου Καραϊσκάκη 73 & Σάμου, Χαϊδάρι 124 61 - 12461

Υπηρεσίες: