Περιγραφή Mastello

    Το εστιατόριο Mastello συστήθηκε στους Αθηναίους μόλις το Δεκέμβριο του 2018, αλλά κουβαλάει μία τετραετή επιτυχημένη πορεία από το Μπατσί της Άνδρου. Μαζί με την εμπειρία και την αγάπη για τους θησαυρούς της θάλασσας, μετέφερε και τα καλύτερα προϊόντα από επιλεγμένους, μικρούς παράγωγους των Κυκλάδων και φρόντισε να τα αξιοποιήσει με μαγικό τρόπο. Συγκεκριμένα στην οδό Αλεξιουπόλεως 56 στην Αργυρούπολη θα ανακαλύψετε ένα από τα λίγα εστιατόρια που επιβεβαιώνουν ότι η Γαστρονομία έχει να δώσει πολλά στον τουρισμό μας, είτε τον εξωτερικό, είτε τον εσωτερικό. Ο χώρος του ταιριάζει απόλυτα με τον κυκλαδίτικο...αέρα των πιάτων του και η όλη ατμόσφαιρα θα σας ταξιδέψει, έστω και για λίγο, στο αγαπημένο μας σε όλους νησί της Άνδρου.

`    Για να περάσουμε στο σημαντικότερο κομμάτι, αυτό του φαγητού, το Mastello διαθέτει λαχταριστούς μεζέδες, αλλά και κυρίως πιάτα, με το ψάρι και τα θαλασσινά στο επίκεντρο. Το μενού του εστιατορίου επιμελήθηκε ο αναγνωρισμένος σεφ Γιάννης Στανίτσας και ο σεφ Μιχάλης Σάτμαρης φροντίζει καθημερινά να μας ετοιμάζει πιάτα με καθαρές γεύσεις και με υλικά τα οποία δεν χάνουν την ποιότητα και την προέλευση τους. Όλα τα ψάρια έρχονται αποκλειστικά από τις Κυκλάδες και κάποιες από τις επιλογές που επιβάλλεται να δοκιμάσετε είναι το Μυλοκόπι φρικασέ, το Καρπάτσιο τόνου, το Κριθαρώτο καραβίδας, αλλά και η τριλογία λευκού ταραμά!

    Για το τέλος, το εστιατόριο Mastello έχει βρει τη χρυσή τομή ανάμεσα στην ποιότητα των πρώτων υλών, την ποικιλία επιλογών για όλους και το άψογο σέρβις. Αν λοιπόν η Άνδρος, όπως και το καλοκαίρι σας φαίνονται μακρινά, μία επίσκεψη στο Mastello στην Αργυρούπολη θα σας αποζημιώσει και με το παραπάνω...


Τύπος εστιατορίου:

Εστιατόριο, Μεζεδοπωλείο

Κουζίνα εστιατορίου:

Ελληνική, Μεσογειακή, Ψάρι

Music:

Έντεχνη, Ελληνική

Εύρος τιμής:

20€-30€

Τρόποι πληρωμής:

VISA, Mastercard, MAESTRO

Chef:

Μιχάλης Σάτμαρης (επιμέλεια μενού: Γιάννης Στανίτσας)

Ωράριο λειτουργίας:
Δε: 14:00-00:00, Τρ: 14:00-00:00, Τε: 14:00-00:00, Πε: 14:00-00:00, Πα: 14:00-00:00, Σα: 14:00-01:00, Κυ: 13:00-11:00
Διεύθυνση:

Αλεξιουπόλεως 56, Αργυρούπολη 164 52 - 16452

Υπηρεσίες: