Περιγραφή Maredo

Η εταιρεία Maredo, από τις δημοφιλέστερες αλυσίδες Steakhouse, δραστηριοποιείται  για παραπάνω από 40 χρόνια επιτυχημένα στον χώρο και ανήκει στους πρωτοπόρους του κλάδου. Μέσα στο 2010 λοιπόν, κάνει την δυναμική της εμφάνιση στον Ελλαδικό χώρο, με 2 δυναμικές αφίξεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα! Ως γνήσιο SteakHouse, το επίκεντρο των Maredo είναι η προσφορά των μοσχαρίσιων κρεάτων αποκλειστικά και μόνο από την Νότια Αμερική.
Στα εστιατόρια Maredo θα βρείτε φρέσκα, ζουμερά Steaks,  όπου κόβονται και ψήνονται κατόπιν της παραγγελίας σας, στο βαθμό ψησίματος που επιθυμείτε. Εμείς σας προτείνουμε να δοκιμάστε τις μοναδικές δημιουργίες medium-rare ή ακόμα και rare/blue για τους τολμηρούς, αν και δυστυχώς στην Ελλάδα το καλοψημένο κρέας έχει ακόμα μεγάλη απήχηση!
Επίσης για αυτούς που προσέχουν την διατροφή τους, θα βρουν μεγάλη ποικιλία από σαλάτες και Dressings με λίγα λιπαρά και θερμίδες.
Ένα ακόμα εντυπωσιακό των εστιατορίων Maredo είναι ο μεγάλος και πλούσιος σε προϊόντα μπουφές από φρεσκοκομμένες σαλάτες. Εδώ μπορείτε να δημιουργήσετε το πιάτο της σαλάτας σας με παραπάνω από 30 είδη και επιλογές.
Η εμπειρία σας ολοκληρώνεται με κλασσικές και αγαπημένες γεύσεις της Αμερικανικής Ηπείρου, όπως Tapas, Fajitas και ένα πλήθος από πιάτα στο γκριλ όπως, ψάρια, πουλερικά και χοιρινά κρέατα. 
Τις καθημερινέ ημέρες της εβδομάδας προσφέρετε ένα πλήρες ειδικό μεσημεριανό μενού από διάφορες επιλογές για όλα τα γούστα σε πολύ προσιτές τιμές -την εποχή που διανύουμε κάτι τέτοιο είναι επιτακτική ανάγκη για όλους.
Τέλος, όπως και κάθε σύγχρονη αλυσίδα που σέβεται την οικογένεια, τα MAREDO έχει αναπτύξει έναν ολόκληρο κόσμο γύρω από τους μικρούς επισκέπτες με  έναν πλήρες παιδικό κατάλογο, όπου συνοδεύεται με παιχνίδια και δωράκια για να σας αφήνουν ήσυχους την ώρα που απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας steaks.

ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΤΙΣ 13/3/2011dbo.Restaurants.

Τύπος εστιατορίου:

Εστιατόριο, Steak House

Κουζίνα εστιατορίου:

Αργεντίνικη, Κρέας

Εύρος τιμής:

20€-25€

Τρόποι πληρωμής:

AMEX, VISA, DINERS, Mastercard

Διεύθυνση:

Εμ. Κέντρο Μελά, Λεωφόρος Κηφησίας 238-240, Κηφισιά 14562 - 14562

Υπηρεσίες:
Κατάλληλο για: