Περιγραφή Maison Crystal

   Με τη σύγχρονη τάση της αρχιτεκτονικής, το bar-wine bar-restaurant Maison Crystal έρχεται να προστεθεί στη βραδινή διασκέδαση της πόλης μπροστά στην αέρινη δημιουργία του Ζογγολόπουλου και τα γαλάζια νερά του Θερμαϊκού.
   Ο χώρος διακρίνεται για την υψηλή αισθητική, την απαράμιλλη θέση, την ανανεωμένη μεσογειακή κουζίνα του, υπό την διεύθυνση του chef  “Leonardo Garcia Superlano”, καθώς και για την άριστη επαγγελματική εξυπηρέτηση από εκπαιδευμένο προσωπικό.
Ανοίγει από το πρωί για καφέ με ambient μουσικές και συνεχίζει στους βραδινούς ρυθμούς με πιο χορευτικές μουσικές από τη διεθνή σκηνή και δυνατούς ρυθμούς μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
   Πλέον το "Οινοποιείο+4" υποστηρίζει τα ελληνικά οινοποιεία και περιλαμβάνει στον κατάλογό του μόνο επιλεγμένο ελληνικό αμπελώνα.
   Επίσης το bar-wine bar-restaurant Maison Crystal, έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει πολλών ειδών εκδηλώσεις (γάμους, επαγγελματικά γεύματα κλπ). Πιο συγκεκριμένα μπορεί να προσφέρει ευκολίες όπως: Σερβιρισμένο μενού, Μπουφέ καθιστό ή ακόμα και Finger food σε μπουφέ ή σερβιρισμένο για cocktail partiesdbo.Restaurants.
   Η επιλογή δική σας!
Τύπος εστιατορίου:

Bar Restaurant

Κουζίνα εστιατορίου:

Ιταλική

Εύρος τιμής:

20€-30€

Τρόποι πληρωμής:

AMEX, VISA, DINERS, Mastercard

Διεύθυνση:

Μ.Αλεξάνδρου 6, Θεσσαλονίκη - Νέα Παραλία 54622 - 54622

Υπηρεσίες:
Κατάλληλο για: