Περιγραφή Le Petit Sommelier

Για πρώτη φορά στα Ελληνικά εστιακά δρώμενα δημιουργείται ένα «wine bar restaurant» που δίνει  προτεραιότητα στο κρασί, την σαμπάνια και τα spirits.
Το “Le Petit Sommelier” βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο και διατηρεί μια υπόγεια κάβα με 600 διαφορετικές ετικέτες κρασιών και αποσταγμάτων  από κάθε γωνιά του πλανήτη.Την κάβα του  μπορείτε να την επισκεφτείτε για να διαλέξετε το κρασί που θα θέλατε να απολαύσετε με το δείπνο σας, με κάποιο ελαφρύ συνοδευτικό ή ακόμη και μόνο του.
Ο Chef δημιουργεί  ευφάνταστες αλμυρές εκπλήξεις -που «χτίστηκαν» κατ’ αποκλειστικότητα για να συνυπάρξουν με το κρασί ή το spirit επιλογής- αλλά και σε μια πλήρη Κάρτα Μενού που δίνει νέα πνοή σε συνθέσεις γεύσεων από τη Μεσόγειο. Το ψωμί και τα περισσότερα γλυκά παρασκευάζονται αποκλειστικά εντός του εστιατορίου. Την άνοιξη και το καλοκαίρι η υπέροχη καταπράσινη αυλή με την θαλασσινή αύρα του Παλαιού Φαλήρου  το μοντέρνο μινιμαλιστικό  διάκοσμο αποπνέει μια φινέτσα, μια ατμόσφαιρα που σε χαλαρώνει και σε προϊδεάζει ευχάριστα για τη συνέχεια της βραδιάς. Εξαιρετικά malt, φίνες σαμπάνιες και εξαιρετικά αποστάγματα θα ξεκινήσουν ή θα ακολουθήσουν ένα μοναδικό δείπνο.
Η θετική ενέργεια του χώρου μαζί με τις άφθονες οινικές επιλογές, τη μουσική, την άψογη και διακριτική περιποίηση οδηγεί ένα  δείπνο σε επιτυχημένες συνεργασίες.
Γνωρίζοντας ότι σημαντική παράμετρος ενός επιτυχημένου επαγγελματικού γεύματος είναι η διάρκειά του, το εστιατόριο προσφέρει άψογη, γρήγορη και κυρίως διακριτική εξυπηρέτηση.

Τύπος εστιατορίου:

Εστιατόριο, Wine Restaurant

Κουζίνα εστιατορίου:

Μεσογειακή

Εύρος τιμής:

30€-40€

Τρόποι πληρωμής:

AMEX, VISA, DINERS, Mastercard

Chef:

Ηλίας Καριώτογλου

Διεύθυνση:

Ζαίμη 6, Παλαιό Φάληρο 17562 - 17562

Υπηρεσίες:
Κατάλληλο για: