Περιγραφή Il Tinello

Είναι λίγοι αυτοί που έχουν την τύχη να γευτούν, έστω και μια φορά στη ζωή τους, την αυθεντική ιταλική κουζίνα σε ένα από τα αρχοντικά σπίτια της ιταλικής υπαίθρου. Ή μπορεί και όχι….αφού ο Στέφανος και η ιταλίδα σύζυγός του Ντανιέλα φέρουν αυτήν την εμπειρία κοντά μας και πιο συγκεκριμένα στο Il Tinello στον Άλιμο. Εξωτερικά, θα αντικρίσετε μια κομψή διώροφη κατοικία με αυλή, αλλά η μεγάλη έκπληξη σας περιμένει στο εσωτερικό του εστιατορίου, που με τη διακόσμηση του αναπαριστά πιστά την αρχοντική ιταλική οικία.

Στην οδό Κνωσσού 54 στον Άλιμο και στο Il Tinello σας περιμένει αυτό το αλησμόνητο ταξίδι στις παραδοσιακές ιταλικές γεύσεις, οπότε ελάτε με όρεξη και απολαύστε χειροποίητα ζυμαρικά, νιόκι δια χειρός Ντανιέλας, λαχταριστή σούπα τορτελίνι σε ζωμό μοσχαριού, φοκάτσια με αλλαντικά, ριζότο μανιταριών, original καρμπονάρα, λιγκουίνι με κοτόπουλο, γεμιστά ραβιόλια, μοσχαρίσια ταλιάτα και, φυσικά, τα αγαπημένα ιταλικά γλυκά τιραμισού και πανακότα.

Για να κλείσουμε, αν θέλετε η βραδινή σας έξοδος θα αποκτήσει άρωμα Ιταλίας και όλα αυτά σε ένα απόλυτα σπιτίσιο περιβάλλον τι καλύτερο από το Il Tinello στον Άλιμο; Τον προορισμό που θα φέρει την Ιταλία στο πιάτο σας, αλλά και στην καρδιά σας.Τύπος εστιατορίου:

Εστιατόριο

Κουζίνα εστιατορίου:

Ιταλική

Music:

Συνοδευτική Φαγητού

Εύρος τιμής:

30€-35€

Τρόποι πληρωμής:

VISA, Mastercard

Ωράριο λειτουργίας:
Πε: 19:30-23:00, Πα: 19:30-23:00, Σα: 19:30-23:00
Διεύθυνση:

Κνωσού 54, Άλιμος 174 55 - 17455

Υπηρεσίες: