Η Κληματαριά
 
 

Περιγραφή Η Κληματαριά

    Η Κληματαριά βρίσκεται στην αγαπημένη γειτονιά της Αθήνας, στου Ψυρρή, στην Πλατεία Θεάτρου 2, λειτουργεί από το 1927 μέχρι σήμερα και σερβίρει το πιο νόστιμο μαγειρευτό φαγητό που μπορείτε να βρείτε στο κέντρο της Αθήνας. Εννοείται πως αν επισκεφτείτε την ταβέρνα Η Κληματαριά δεν πρέπει να παραλείψετε να δοκιμάσετε από το βαρελίσιο κρασί του μαγαζιού, το οποίο έχει γλυκάνει τα χειλάκια τόσων και τόσων επισκεπτών εδώ και τόσα χρόνια!

    Τα φαγητά στην ταβέρνα Η Κληματαριά στου Ψυρρή είναι όλα πεντανόστιμα! Μπορείτε να ξεκινήσετε με λαδοτύρι Μυτιλήνης με σουτζούκι και με μία σταθερή αξία, το σαγανάκι! Επίσης, αξίζει να δοκιμάσετε το χειροποίητο ψωμί και όλες τις πίτες οι οποίες είναι και αυτές με χειροποίητο φύλλο. Και για κυρίως πιάτο στην ταβέρνα Η Κληματαριά πάλι οι επιλογές είναι όλες θεσπέσιες και χορταστικές.

    Μπορείτε να δοκιμάσετε κότσι στη γάστρα με πατάτες, αρνάκι στη γάστρα, μοσχαράκι κοκκινιστό με κρέμα και πουρέ μελιτζάνας, παστίτσιο αλλά και μεγάλη ποικιλία λαδερών φαγητών και ψητών της ώρας που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Και όλα αυτά μπορείτε να τα συνδυάσετε με μία χωριάτικη ή μία πολίτικη σαλάτα ή ακόμα και με χόρτα βραστά.. 

    Ό,τι και να δοκιμάσετε στην ταβέρνα Η Κληματαριά στου Ψυρρή θα σας δικαιώσει γι’αυτή σας την επιλογή και θα σας μαγνητίσει τόσο που κάθε φορά που θα περνάτε από του Ψυρρή, ο μοναδικός σας προορισμός για φαγητό θα είναι Η Κληματαριά και μόνο!


Για κρατήσεις μέσω e-restaurants.gr, ισχύει minimum κατανάλωση όπως αυτή ορίζεται από την Μέση Κατανάλωση του εστιατορίου ανά άτομο.


Τύπος εστιατορίου:

Εστιατόριο, Ταβέρνα

Κουζίνα εστιατορίου:

Ελληνική, Μεσογειακή

Music:

Λαϊκά, Ρεμπέτικα, Ελληνική, Παραδοσιακή Ελληνική

Εύρος τιμής:

15€-20€

Τρόποι πληρωμής:

AMEX, VISA, DINERS, Mastercard

Ωράριο λειτουργίας:
Δε: 12:00-00:30, Τρ: 12:00-00:30, Τε: 12:00-00:30, Πε: 12:00-00:30, Πα: 12:00-00:30, Σα: 12:00-00:30, Κυ: 12:00-00:30
Διεύθυνση:

Πλ. Θεάτρου 2, Αθήνα 105 52 - 10552

Υπηρεσίες: