Περιγραφή Fire and Oak

Το Fire & Oak Grill έκανε την άφιξή του στο Μαρούσι πριν 2 χρονια και καταφέρνει να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις και των...διψασμένων και των...πεινασμένων της παρέας. Με απολαυστικό καφέ, παγωμένη μπύρα, αλλά και μία ενημερωμένη wine collection, υπόσχεται να μας δροσίσει ευχάριστα. Όσο για το φαγητό, σας περιμένει η αποθέωση του Grill και της Αμερικάνικης κουζίνας με Black Angus burgers, δροσερές συνοδευτικές σαλάτες και μεγάλη ποικιλία με πιάτα εμπνευσμένα από Νεοϋορκέζικο lunch break. 

Θα βρείτε το Fire & Oak Grill στην οδό Φραγκοκκλησιάς 3 στο Μαρούσι και, σε πρώτη φάση, θα συναντήσετε έναν φιλόξενο χώρο, με μοντέρνα διακόσμηση που συνδυάζει το Grill House με το Wine Bar. Στον κατάλογο του Fire & Oak θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από burgers όπως το Classic Cheeseburger, το Black Angus Americana με cheddar, το Black Angus Jack Daniels, αλλά και Pork Fillet Grilled με πατάτες και Chicken Fillet jack Daniels.

Για να συνοψίσουμε, το Fire & Oak Grill στο Μαρούσι είναι μονόδρομος αν αναζητάτε ένα απολαυστικό μεσημεριανό γεύμα μετά τη δουλειά ή ένα φιλικό χώρο για κρασί και κουβεντούλα ή για ό,τι άλλο επιθυμείτε. Τύπος εστιατορίου:

Grill Restaurant

Κουζίνα εστιατορίου:

Αμερικάνικη

Music:

Συνοδευτική Φαγητού

Εύρος τιμής:

15€-25€

Τρόποι πληρωμής:

AMEX, VISA, DINERS, Mastercard

Ωράριο λειτουργίας:
Δε: 12:30-23:00, Τρ: 12:30-23:00, Τε: 12:30-23:00, Πε: 12:30-23:00, Πα: 12:30-23:00
Διεύθυνση:

Φραγκοκκλησιάς 3, Μαρούσι 151 25 - 15125

Υπηρεσίες: