Περιγραφή Fine Mess

    Αν θέλετε να γνωρίσετε το αυθεντικό low and slow barbecue, το Fine Mess Smokehouse στο Κολωνάκι είναι ο ιδανικότερος προορισμός. Το οδοιπορικό 21.000 χιλιομέτρων σε 39 Πολιτείες της Αμερικής έδωσε την έμπνευση στην Παυλίνα Θανοπούλου και στους Διονύση και Κωστή Μπαστιά να σχεδιάσουν μια πρωτότυπη γαστρονομική εμπειρία, έχοντας στην καρδιά της την φιλοσοφία του αυθεντικού barbecue. Στα custom-made καπνιστήρια του, καπνίζονται σε ξύλο οξιάς εξαιρετικά κρέατα, που συναντάμε στο barbecue του Αμερικάνικου Νότου, αλλά και τυριά, ψάρια & θαλασσινά. Η φύση του low and slow είναι τέτοια που... αναγκαστικά, once something is gone, it's gone και θα είναι ξανά διαθέσιμο την επόμενη ημέρα.

    Θα βρείτε το Fine Mess Smokehouse στην οδό Σκουφά και στο αριθμό 73 και θα συναντήσετε ένα χώρο φιλόξενο, chic και διακοσμημένο με μία σύγχρονη ματιά. Το μενού του είναι εντυπωσιακά δημιουργικό, χωρίς όμως να χάνει τον casual και φιλικό του χαρακτήρα, H chef Έλενα Καπέρδα συνδυάζει δημιουργικά το barbecue με την σύγχρονη γαστρονομία και δημιουργεί πιάτα ιδανικά τόσο για lunch όσο και για dinner. To Signature πιάτο τους είναι το Black Angus Brisket (στήθος μοσχαριού), καπνισμένο πάνω από 10 ώρες, με πουρέ τοπιναμπούρ και gravy sauce. Άλλες εξαιρετικές επιλογές είναι το Wood-Smoked Burger και τα Rustic Spare RIbs. Μην ξεχάσετε, επίσης, να τους ρωτήσετε για το πιάτο ημέρας που είναι η έκπληξη που αξίζει να απολαύσετε. Όλα αυτά μπορούν να συνδυαστούν ιδανικά με ένα από τα εκλεκτά κρασιά του καταλόγου, που είναι επιλεγμένα προσεκτικά από τον παγκόσμιο αμπελώνα.

  Για το τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι το Fine Mess στο Κολωνάκι δεν περιορίζεται μόνο στο φαγητό, αλλά διαθέτει και ένα υπέροχο bar με ειδικότητα στο bourbon, στα old-fashioned cocktails, αλλά και τα ενδιαφέροντα teasers που θα τα συνοδέψουν, όπως τα Smoked Shrimp Pops και το Ahi Tuna. 

    

Για κρατήσεις μέσω e-restaurants.gr, ισχύει minimum κατανάλωση όπως αυτή ορίζεται από την Μέση Κατανάλωση του εστιατορίου ανά άτομο.


Τύπος εστιατορίου:

Εστιατόριο

Κουζίνα εστιατορίου:

Authentic Barbeque, Low and Slow

Music:

Συνοδευτική Φαγητού

Εύρος τιμής:

20€-40€

Τρόποι πληρωμής:

VISA, Mastercard, Μaestro, Ticket Restaurant

Ωράριο λειτουργίας:
Τρ: 12:00-00:30, Τε: 12:00-00:30, Πε: 12:00-00:30, Πα: 12:00-00:30, Σα: 12:00-00:30, Κυ: 12:00-00:30
Διεύθυνση:

Σκουφά 73, Αθήνα 106 80 - 10680

Υπηρεσίες: