Περιγραφή Excelsior

Αν και τα fusion εστιατόρια στην Ελλάδα είναι σπάνια, το Excelsior’sBar Restaurant προτείνει την επιλογή ενός ασιατικού εστιατορίου, με τηνκομψότητα ενός γαστρονομικού μεσογειακού χώρου για δείπνο, τηνζεστασιά ενός bistro και την λάμψη ενός από τα καλύτερα cocktailbars στη Θεσσαλονίκη. Όλα σε ένα, μέρα νύχτα, στην καρδιάτης πόλης.
Η επιτυχία του Bar Restaurant του ομώνυμου ξενοδοχείου ανάμεσα σταfusion εστιατόρια της Ελλάδας, οφείλεται στη αυθεντική σύλληψη ενός ασιατικού εστιατορίου με εξαιρετικές γεύσεις από ψάρι και θαλασσινά, μέσα από τις πιο φρέσκες και δημιουργικές μεσογειακές συνταγές. Με μεγάλη ποικιλία σε ζυμαρικά, ριζότο, κρεατικά, θαλασσινά καθώς και ταπιο δημιουργικά επιδόρπια που θα ευχόταν κάποιος, το Excelsior’s BarRestaurant είναι ιδανικό μέρος για ένα gourmet γεύμα, όπως και μια εξαιρετικήεπιλογή για ένα κυριακάτικο brunch στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Τέλος, για αυτούς που επιθυμούν το ίδιο επίπεδο service και ποιότητα στις διακοπές τους, τότε το εστιατόριο Καμάρες στο επιβλητικό Eagles Palace στην Χαλκιδική αξίζει της προσοχής και επιλογής μαςdbo.Restaurants.

Τύπος εστιατορίου:

Bistrot

Κουζίνα εστιατορίου:

Μεσογειακή, Δημιουργική, Ασιατική

Εύρος τιμής:

30€-35€

Τρόποι πληρωμής:

AMEX, VISA, DINERS, Mastercard

Chef:

Παπαδόπουλος Γιώργος

Διεύθυνση:

Ξενοδοχείο Excelsior, Μητροπόλεως 23 & Κομνηνών 10 - 54624

Υπηρεσίες:
Κατάλληλο για: