Περιγραφή CTC

Ένα στολίδι για την πόλη της Αθήνας, το CTC- Restaurant Gastronomy βρίσκεται στην οδό Διοχάρους 14, στην Καισαριανή και ανεβάζει τον πήχη τόσο ψηλά που πολύ δύσκολα μπορεί να το πλησιάσει η πλειοψηφία των ελληνικών εστιατορίων. CTC όπως λέμε σίτιση, τιμά την ελληνική και μεσογειακή κουζίνα και της προσδίδει έναν τόνο υψηλής αισθητικής που εντυπωσιάζει και τον πιο δύσπιστο.

Ένα γεύμα στο CTC στην Καισαριανή αποτελεί κι ένα γαστρονομικό ταξίδι, μοναδικό και ανεπανάληπτο!  Μπορείτε να επιλέξετε εσείς τι θα γευτείτε στο CTC, μπορείτε όμως να αφεθείτε και στα χέρια των ειδικών και να απολαύσετε το blind taste menu το οποίο ανάλογα με το τι επιθυμείτε μπορεί να έχει 3,6 ή και 9 πιάτα, χωρίς όμως εσείς να γνωρίζετε τι περιέχει το μενού. Αν πάλι αποφασίσετε να πάρετε την πεπατημένη οδό τότε αξίζουν σίγουρα να δοκιμάσετε στο CTC στην Καισαριανή βελουτέ σούπα από καλαμπόκι η οποία είναι αρωματισμένη με ζουμί από αστακό και αφρό από τρούφα και περγαμόντο όπως επίσης και το χοιρινό με κρούστα ποπ κορν και μάγουλο από μοσχάρι στιφάδο. 

Ό,τι τελικά κι αν διαλέξετε στο CTC στην Καισαριανή , μην παραλείψετε να συνοδεύσετε το γεύμα σας με ένα ποτήρι κρασί από την κάβα του CTC που περιλαμβάνει περισσότερες από 30 ετικέτες κρασιών!

Μία επίσκεψη για να γνωρίσετε τον χώρο και το μενού αξίζει αδιαμφισβήτητα! 


Τύπος εστιατορίου:

Εστιατόριο

Κουζίνα εστιατορίου:

Ελληνική, Μεσογειακή

Music:

Συνοδευτική Φαγητού, Lounge

Εύρος τιμής:

38€-90€

Τρόποι πληρωμής:

AMEX, VISA, DINERS, Mastercard

Ωράριο λειτουργίας:
Τρ: 19:00-00:00, Τε: 19:00-00:00, Πε: 19:00-00:00, Πα: 19:00-00:00, Σα: 19:00-00:00
Διεύθυνση:

Diocharous 27, Kesariani 161 21 - 16121

Υπηρεσίες: