Περιγραφή Buffalo Wings & Rings

    Ακούγοντας το όνομα Buffalo Wings & Rings θα σκεφτείτε ένα αμερικάνικο εστιατόριο με εξειδίκευση στα ζουμερά Wings και στα αγαπημένα σε όλους μας Onion Rings. Κι όμως το ομώνυμο εστιατόριο στη Νέα Ερυθραία είναι αυτό ακριβώς, αλλά και πολλά παραπάνω! Μοιράζεται μαζί σας την αγάπη για τα sport και τις παρεϊστικες βραδιές και αποτελεί το πρώτο sports restaurant υψηλού επιπέδου για την Ελλάδα. Τα συναισθήματα που θα νιώσετε στο Buffalo Wings & Rings είναι ανάμεικτα, συνδυάζοντας ένα μενού από λαχταριστές, κλασσικές αμερικάνικες συνταγές με το αίσθημα ότι βρίσκεστε σε μία  VIP κερκίδα.

    Θα βρείτε το Buffalo Wings & Rings στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 127 στη Νέα Ερυθραία και θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε (τι άλλο;) από τις διάσημες φτερούγες τους, είτε παραδοσιακές, είτε παναρισμένες, είτε boneless. Θα μπορέσετε να τις συνδυάσετε με μία από τις τουλάχιστον 20 sauce του καταλόγου και να τις συνοδεύσετε με ένα πιάτο λαχταριστά Onion Rings. Δε λείπουν φυσικά και τα ζουμερά Burger, λατρεμένη επιλογή και μικρών και μεγάλων, αλλά και τα μεξικάνικα Fajitas, για τους λάτρεις της Μεξικάνικης κουζίνας. Για τους τελευταίους οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ, αφού στο Buffalo Wings & Rings μπορούν να απολαύσουν αυθεντική Μαργαρίτα, αλλά και να παρευρεθούν σε μία από τις Μεξικάνικες Βραδιές της Τρίτης, όπου και ολόκληρο το εστιατόριο αλλάζει μορφή και μας ταξιδεύει για λίγο στο μακρινό Μεξικό.

    Τέλος, τα Κυριακάτικα μεσημέρια στο Buffalo Wings & Rings είναι αφιερωμένα στους μικρούς μας φίλους, με πληθώρα εκδηλώσεων, την παρουσία της μασκότ του εστιατορίου, face painting, και πολλά άλλα. Αν λοιπόν ψάχνετε το εστιατόριο στα Βόρεια Προάστια που θα γίνει το αγαπημένο σημείο συνάντησης για όλες τις ηλικίες το Buffalo Wings & Rings είναι εκεί για να σας εκπλήξει ευχάριστα.


Για κρατήσεις μέσω e-restaurants.gr, ισχύει minimum κατανάλωση όπως αυτή ορίζεται από την Μέση Κατανάλωση του εστιατορίου ανά άτομο.


Τύπος εστιατορίου:

Εστιατόριο

Κουζίνα εστιατορίου:

Αμερικάνικη, Μεξικανική

Music:

Διεθνής

Εύρος τιμής:

15€-20€

Τρόποι πληρωμής:

VISA, Mastercard, Μaestro

Ωράριο λειτουργίας:
Δε: 12:00-01:00, Τρ: 12:00-01:00, Τε: 12:00-01:00, Πε: 12:00-01:00, Πα: 12:00-01:00, Σα: 12:00-01:00, Κυ: 12:00-01:00
Διεύθυνση:

Χαρ. Τρικούπη 127, Νέα Ερυθραία 146 71 - 14671

Υπηρεσίες: