Περιγραφή Barabicu

Barabicu σημαίνει barbeque και για το νέο εστιατόριο σημαίνει κάτι ακόμα: είναι η αφετηρία μιας νέας διαδρομής, με νέες γεύσεις και εικόνες, με πάθος για την ποιότητα των πρώτων υλών και τα υψηλά standards στην εξυπηρέτηση των πελατών του Barabicu στο νέο Ψυχικό. Και όλα αυτά σε ένα φιλόξενο και ευχάριστο περιβάλλον.

Τα επαγγελματικά γεύματα ήταν, είναι και θα είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του επαγγελματικού γίγνεσθαι. Μερικές από τις καλύτερες επαγγελματικές συμφωνίες έχουν κλειστεί στις τελευταίες κουταλιές ενός καλού επιδορπίου, ενώ ο εορτασμός οποιασδήποτε επαγγελματικής επιτυχίας ή επετείου γίνεται πολύ πιο ιδιαίτερος όταν είναι εκτός γραφείου και συνδυάζεται με το σωστό φαγητό και ποτό.

Το Barabicu στο νέο Ψυχικό αξιοποιεί την πολυετή και πολύτιμη εμπειρία της ῾Ῥένας της Φτελιάς῾῾ και με ανανεωμένη διάθεση, αλλά χωρίς να αλλοιώνεται το στοιχείο της ποιότητας των υλικών και της άψογης και φιλικής εξυπηρέτησης, μας ετοιμάζει εξαιρετικά πιάτα αστείρευτης φαντασίας. Ξεκινήστε το γεύμα σας με μία απολαυστική σαλάτα με καρδούλες από φρέσκο σπανάκι και ρόκα, ξυνοτύρι Νάξου και άρωμα κανέλας, συνεχίστε με ρολά μελιτζάνας στο φούρνο με φέτα και σάλτσα φρέσκιας ντομάτας ή με τυρένιες μπουκιές με φύλλο κανταΐφι και μαρμελάδα ντομάτας και επιλέξετε ένα κυρίως πιάτο ανάμεσα σε μία ποικιλία κρεατικών όπως το τόμαχωκ μαύρου χοίρου και η dryaged σπαλομπριζόλα. Μην παραλείψετε να τους ρωτήσετε πότε θα μπορέσετε να γευτείτε πιάτα από τα χέρια της ῾Ῥένας της Φτελιάς῾῾, αφού πολύ συχνά επισκέπτεται το εστιατόριο και φτιάχνει για εσάς κάποιες από τις γνωστές της συνταγές.


Τύπος εστιατορίου:

Εστιατόριο, Grill Restaurant

Κουζίνα εστιατορίου:

Μεσογειακή, Κρέας

Music:

Συνοδευτική Φαγητού

Εύρος τιμής:

25€-40€

Τρόποι πληρωμής:

AMEX, VISA, Mastercard

Ωράριο λειτουργίας:
Τρ: 18:00-01:00, Τε: 18:00-01:00, Πε: 18:00-01:00, Πα: 18:00-01:00, Σα: 14:00-01:00, Κυ: 13:00-18:00
Διεύθυνση:

25ης Μαρτίου 28, Νέο Ψυχικό 15451 - 15451

Υπηρεσίες:
Κατάλληλο για: