Περιγραφή Avocado

Το Avocado είναι το πρώτο χορτοφαγικό στέκι στην καρδιά της Αθήνας. Το βρίσκετε στην οδό Νίκης 30, στο Σύνταγμα και ξεχωρίζει για την ελκυστική του εμφάνιση και διακόσμηση όσο και για τις ιδιαίτερες γεύσεις που προσφέρει. Η κουζίνα του Avocado στο Σύνταγμα είναι επηρεασμένη τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Ινδία και το Μεξικό. Είναι ένα μείγμα μεσογειακής και ανατολίτικης κουζίνας που το αποτέλεσμα του πρέπει να το δοκιμάσετε για να καταλάβετε την ποιότητά του. 

Στο Avocado, ένα ιδανικό γεύμα θα μπορούσε να ξεκινάει με χούμους για ορεκτικό, δηλαδή ρεβύθια με αβοκάντο, να συνεχίζει με την σαλάτα Greek Sun που είναι χωριάτικη με κάπαρη ή ακόμα και με τη σαλάτα με σπανάκι, βασιλικό, κόλιανδρο, αμύγδαλα και για κυρίως πιάτο με Αβοκάντο Burger. Το Avocado Burger είναι burger με ρεβύθια και για τους χορτοφάγους υπάρχει επιλογή να είναι χωρίς τυρί. Και για το κλείσιμο του γεύματος στο Avocado αξίζει να δοκιμάσετε την αβοκάντο raw chocolate τάρτα σοκολάτας χωρίς ζάχαρη και με γάλα αβοκάντο και κακάο.  

Αν δεν θέλετε να φάτε αλλά θέλετε να απολαύσετε τον καφέ σας, το Avocado στο Σύνταγμα εξακολουθεί να είναι μία από τις καλύτερες επιλογές, αφού πέρα από καφέ μπορείτε να δοκιμάσετε και απολαυστικά smoothies τα οποία ποικίλουν και μαντέψτε.. Στο cafe restaurant Avocado μπορείτε να απολαύσετε smoothie με…. Αβοκάντο!! 


Τύπος εστιατορίου:

Cafe Restaurant

Κουζίνα εστιατορίου:

Ελληνική, Μεσογειακή, Διεθνής, Vegetarian

Music:

Συνοδευτική Φαγητού, Lounge

Εύρος τιμής:

15€-18€

Τρόποι πληρωμής:

AMEX, VISA, DINERS, Mastercard

Ωράριο λειτουργίας:
Δε: 12:00-23:00, Τρ: 12:00-23:00, Τε: 12:00-23:00, Πε: 12:00-23:00, Πα: 12:00-23:00, Σα: 11:00-23:00, Κυ: 12:00-19:00
Διεύθυνση:

Νίκης 30, Αθήνα - 10557

Υπηρεσίες: