Περιγραφή Απειρωτάν

Το εστιατόριο Απειρωτάν στη Θεσσαλονίκη, είναι πραγματικά ένας επίγειος παράδεισος μέσα στον πανικό της πόλης. Είτε απολαμβάνεις την υπέροχη σκιά του κήπου του, είτε τη μοναδική ζεστασιά του εσωτερικού του χώρου, το μόνο σίγουρο είναι ότι για λίγα λεπτά θα ξεχάσεις ότι βρίσκεσαι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Θα σου θυμίσει έντονα εκείνα τα γραφικά ταβερνάκι που με κόπο βρίσκεις στα χωριά της Μακεδονίας και η κουζίνα του θα σου θυμίσει την κουζίνα της μαμάς και θα γευθείς τα πιάτα που όλοι λέμε ότι μόνο οι ''παλιές'' ξέρουν να πετυχαίνουν.

Θα συναντήσετε το Απειρωτάν στην οδό Γυμνασιάρχου Κωνσταντίνου Μικρού 32 και θα έχετε τη χαρά και την ευτυχία να δοκιμάσετε πιάτα όπως τα τσιγαριαστά χόρτα με αυγά, μανιτάρια ψητά, μελιτζάνα με δυόσμο και καρύδι, μοσχαράκι με μελιτζάνα, αρνάκι στη λαδόκολλα, κότσι στο φούρνο, κοκορόπιτα με γιαούρτι, ριζότο μανιταριών με γιαούρτι, σουβλάκι μανιταριών και γεμιστό καλαμάρι, ενώ για επιδόρπιο σας περιμένει λαχταριστή σπιτική σοκολατόπιτα ή το ιδιαίτερο παγωτό κανέλα.

Τέλος το Απειρωτάν είναι η μικρή όαση που χρειάζονται όλε οι πόλεις όπως η Θεσσαλονίκη, που κάνει του παλιούς να θυμηθούν και συστήνει στους καινούριους την παλιά καλή ελληνική κουζίνα.


Τύπος εστιατορίου:

Εστιατόριο

Κουζίνα εστιατορίου:

Ελληνική, Μεσογειακή

Εύρος τιμής:

15€-20€

Τρόποι πληρωμής:

VISA, DINERS, Mastercard

Ωράριο λειτουργίας:
Δε: 12:30-00:00, Τε: 12:30-00:00, Πε: 12:30-00:00, Πα: 12:30-00:00, Σα: 12:30-00:00, Κυ: 12:30-00:00
Διεύθυνση:

Γυμνασιάρχου Κωνσταντίνου Μικρού 32 - 54250

Υπηρεσίες: