Περιγραφή Anassa

Το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο, εστιατόριο «Anassa» στην Θεσσαλονίκη σας προσκαλεί σε ένα κομψό και ζεστό περιβάλλον και σας προσφέρει εκλεκτές γεύσεις της Μεσογειακές κουζίνας, με προσεγμένες πρώτες ύλες και αγάπη, για τη δημιουργία.

Στην Καλαμαριά, στην οδό Θ.Σοφούλη 26, μπορείτε να το επισκεφθείτε από Τετάρτη έως Κυριακή και να δοκιμάσετε μοναδικά πιάτα, όπως ριζότο κολοκύθας με κρέμα τυριού και κροκάν, πουρέ σελινόριζας με αυγό ποσέ, πανσέτα και καρπάτσιο μαύρης τρούφας, σουβλάκι θαλασσινών με γαρίδα, σολωμό, φρέσκο τόνο με τραγανό ριζότο λεμονιού και ασιατική σος, ταλιατέλες με αρνάκι μαγειρεμένο σε λευκό κρασί, ντομάτα, φουντούκια και  φέτα, υπό την επιμέλεια του Σεφ Τζουμα Νίκου. Συνδυάστε το εξαιρετικό γεύμα σας, με ένα κρασί, από την ποικιλία, που βρίσκεται στη διάθεση σας, με πάνω από 50 ετικέτες κρασιών.

Το εστιατόριο «Anassa» της Θεσσαλονίκης δεσμεύεται να προσφέρει την καλύτερη ποιότητα, σε κάθε συνταγή και να κάνει, για εσάς και τους αγαπημένους σας, κάθε γεύμα μία γαστρονομική εμπειρία, σε μία ζεστή ατμόσφαιρα, με αρχή και φιλοσοφία την ευγένεια και την αγάπη για την τέχνη της γαστρονομίας.


Τύπος εστιατορίου:

Εστιατόριο

Κουζίνα εστιατορίου:

Μεσογειακή

Εύρος τιμής:

25€-35€

Τρόποι πληρωμής:

AMEX, VISA, DINERS, Mastercard

Chef:

Τζούμας Νίκος

Διεύθυνση:

Σοφούλη 23 26, Θεσσαλονίκη - Καλαμαριά 54626 - 54626

Υπηρεσίες:
Κατάλληλο για: