Περιγραφή Alegria

Το Alegria είναι η «χαρά» της γεύσης και όλων όσων πιστεύουν ότι  φαγητό πρέπει  να δημιουργεί ψυχική ευφορία! Η ιδέα τού να μαγειρεύεις με ολόφρεσκα υλικά, να καλλιεργείς τα δικά σου μυρωδικά, κάποια από τα οποία μάλιστα ευδοκιμούν εντός της σάλας του εστιατορίου (!) σε όμορφες ντιζαϊνάτες γλάστρες, είναι δυνατή.
Όχι μόνο εικονογραφικά: βασιλικός, δυόσμος, δεντρολίβανο, κι ο ορίζοντας φουντώνει με μοσχομυριστές προοπτικές σε προσκήνιο λιτού ντιζάιν με μαύρο-λευκό δέρμα και μιας μικρής κουκλίστικης κάβας.
Κι όλα αυτά σε συνδυασμό με τα αναγραφόμενα στο μενού του Λευτέρη Τσαϊρίδη – πειραματισμός χωρίς γρίφους, σε βάση ελληνική– δημιουργούν την καλύτερη προδιάθεση να το ξαναεπισκεφτείς.
Ξεχωρίσαμε την σαλάτα Alegria, τα Πομοντόρια με κρέμα τυριού, αφρό ντομάτας και πάστα ελιάς, τα Ρολάκια μελιτζάνας γεμιστά με μετσοβόνε και φρέσκια ντομάτα, το μοσχαρίσιο Κότσι, το Μπούτι αρνί με σταμναγκάθι, άγρια χόρτα και μυρωδικά ενώ οι λάτρεις του ψωμιού εδώ θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πριν καν ξεκινήσουν το γεύμα τους τα χειροποίητα ψωμάκια!! Μοντέρνος σχεδιασμός, φρέσκα βότανα, ανοιχτόμυαλες συνταγές και όλα αυτά μόνο με 20€/το άτομοdbo.Restaurants.
Τύπος εστιατορίου:

Εστιατόριο

Κουζίνα εστιατορίου:

Ελληνική, Δημιουργική

Εύρος τιμής:

20€-25€

Τρόποι πληρωμής:

VISA, DINERS, Mastercard

Chef:

Λευτέρης Τσαϊρίδης

Διεύθυνση:

Αλεξιουπόλεως 56, Αργυρούπολη 16452 - 16452