Κερδίστε Πόντους

Κάνε δωρεάν online κράτηση στο Εστιατόριο 43 Σαραντατρίο και κέρδισε Πόντους Επιβράβευσης Εστιατορίου για κάθε άτομο της κράτησής σου. Μάζεψε Πόντους και εξαργύρωσε τους από την επόμενη κράτηση σου ή συνέχισε να κάνεις κρατήσεις στο Εστιατόριο 43 Σαραντατρίο και μάζεψε ακόμα περισσότερους!.

Κέρδισε

  • Έως και 1.50 Πόντους Επιβράβευσης για κάθε άτομο της κράτησης σου (1.50 €)
  • Κάνε για παράδειγμα κράτηση για 10 άτομα και κέρδισε έως € σε Πόντους Επιβράβευσης Εστιατορίου
  • Για να δεις πόσους πόντους κερδίζεις ακριβώς, επέλεξε τα άτομα και την ημέρα που θες να κάνεις κράτηση!

Ημέρες Εξαργύρωσης:

  • Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη (εξαιρούνται γιορτές και αργίες)

Περιγραφή 43 Σαραντατρίο

    Διασχίζοντας την Αμβροσίου Φραντζή στο Νέο Κόσμο, ανάµεσα στα συνεργεία και στα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, μία πολύχρωµη ταµπέλα  στον αριθμό 43 θα σας οδηγήσει σε ένα αξέχαστο γευστικό ταξίδι . Το Σαραντατρίο δανείστηκε το όνομα του από την διεύθυνση του και ο χώρος του δανείστηκε τα καλύτερα στοιχεία από την Αθήνα του παρελθόντος. Προχωρώντας, µια καταπράσινη εσωτερική αυλή ανοίγεται απολαυστικά µπροστά σας και σας προσ(κ)αλεί να επιλέξετε το αγαπημένο σας σημείο. Όταν πέσει ο ήλιος, τα κεράκια και τα µικρά φώτα της δημιουργούν ένα μαγικό σκηνικό που θυμίζει όνειρο καλοκαιρινής νύχτας!

    Το Σαραντατρίο στο Νέο Κόσμο, αξιοποιεί συνταγές από τις κουζίνες των γιαγιάδων μας, προσδίδοντας τους φαντασία,έμπνευση και μεράκι και ανανεώνει τον κατάλογο του συνεχώς, έτσι ώστε να μη βαρεθείτε ποτέ! Θα δοκιµάσετε πιάτα με ντόπια προϊόντα από µικρούς παραγωγούς, που θα κανακέψουν τον ουρανίσκο σας και κρασί, µπύρα, αποστάγµατα και αναψυκτικά, πάντα, µε άρωµα Ελληνικό!

    Για να κλείσουμε, το Σαραντατρίο στο Νέο Κόσμο σας υπόσχεται μία εμπειρία γεμάτη γεύσεις και αρώματα μιας άλλης εποχής σε ένα χώρο που διαφέρει πολύ εύστοχα από τα συνηθισμένα!


Τύπος εστιατορίου:

Εστιατόριο

Κουζίνα εστιατορίου:

Ελληνική, Μεσογειακή

Music:

Έντεχνη, Rock

Εύρος τιμής:

15€-18€

Τρόποι πληρωμής:

VISA, Mastercard, Μaestro

Ωράριο λειτουργίας:
Τρ: 17:00-00:00, Τε: 17:00-00:00, Πε: 17:00-00:00, Πα: 17:00-00:00, Σα: 13:00-00:00, Κυ: 13:00-20:00
Διεύθυνση:

Αμβροσίου Φραντζή 43, Αθήνα - 11743

Υπηρεσίες: