Περιγραφή 43 Σαραντατρίο

    Διασχίζοντας την Αμβροσίου Φραντζή στο Νέο Κόσμο, ανάµεσα στα συνεργεία και στα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, μία πολύχρωµη ταµπέλα  στον αριθμό 43 θα σας οδηγήσει σε ένα αξέχαστο γευστικό ταξίδι . Το Σαραντατρίο δανείστηκε το όνομα του από την διεύθυνση του και ο χώρος του δανείστηκε τα καλύτερα στοιχεία από την Αθήνα του παρελθόντος. Προχωρώντας, µια καταπράσινη εσωτερική αυλή ανοίγεται απολαυστικά µπροστά σας και σας προσ(κ)αλεί να επιλέξετε το αγαπημένο σας σημείο. Όταν πέσει ο ήλιος, τα κεράκια και τα µικρά φώτα της δημιουργούν ένα μαγικό σκηνικό που θυμίζει όνειρο καλοκαιρινής νύχτας!

    Το Σαραντατρίο στο Νέο Κόσμο, αξιοποιεί συνταγές από τις κουζίνες των γιαγιάδων μας, προσδίδοντας τους φαντασία,έμπνευση και μεράκι και ανανεώνει τον κατάλογο του συνεχώς, έτσι ώστε να μη βαρεθείτε ποτέ! Θα δοκιµάσετε πιάτα με ντόπια προϊόντα από µικρούς παραγωγούς, που θα κανακέψουν τον ουρανίσκο σας και κρασί, µπύρα, αποστάγµατα και αναψυκτικά, πάντα, µε άρωµα Ελληνικό!

    Για να κλείσουμε, το Σαραντατρίο στο Νέο Κόσμο σας υπόσχεται μία εμπειρία γεμάτη γεύσεις και αρώματα μιας άλλης εποχής σε ένα χώρο που διαφέρει πολύ εύστοχα από τα συνηθισμένα!


Για κρατήσεις μέσω e-restaurants.gr, ισχύει minimum κατανάλωση όπως αυτή ορίζεται από την Μέση Κατανάλωση του εστιατορίου ανά άτομο.


Τύπος εστιατορίου:

Εστιατόριο

Κουζίνα εστιατορίου:

Ελληνική, Μεσογειακή

Music:

Έντεχνη, Rock

Εύρος τιμής:

15€-18€

Τρόποι πληρωμής:

VISA, Mastercard, Μaestro

Ωράριο λειτουργίας:
Τρ: 17:00-00:00, Τε: 17:00-00:00, Πε: 17:00-00:00, Πα: 17:00-00:00, Σα: 13:00-00:00, Κυ: 13:00-20:00
Διεύθυνση:

Αμβροσίου Φραντζή 43, Αθήνα - 11743

Υπηρεσίες: