Περιγραφή Riso Amaro

Το γνωστό εστιατόριο Riso Amaro μετά από ανακαίνιση, ξεκινάει και πάλι τα γευστικά ταξίδια του πάντα υπό την διεύθυνση του Αλέξανδρου Κορομβόκη με ανανεωμένη διακόσμηση αλλά και ενημερωμένο μενού υπό τις οδηγίες του executive chef, Σταύρου Μίχα.
Στο μενού, στα πλαίσια της αυθεντικής ιταλικής κουζίνας για την οποία είναι γνωστό το εστιατόριο προστέθηκαν επιπλέον γεύσεις, όπως συκώτι μαριναρισμένο με βότανα, αυθεντικά υλικά και εξαίσιες ιταλικές γεύσεις όπως μοτσαρέλα bufalα (καθημερινής παραλαβής), φρέσκιες τρούφες και όπως πάντα μια πολύ καλά ενημερωμένη λίστα κρασιών ελληνικού και ιταλικού αμπελώνα.
Η ανακαίνιση του χώρου έδωσε μια νότα ανανέωσης, καθώς κρατώντας την μεγάλη μπάρα και τους αγαπημένους καναπέδες chesterfield, ο ψηλοτάβανος χώρος παρέμεινε άνετος με τα μεγάλα τραπέζια, ενώ μεγάλωσε ακόμη περισσότερο εμπρός με μια υπέροχη ανοιγόμενη οροφή κρατώντας τις λεπτές πινελιές πολυτέλειας που το χαρακτηρίζουν. Στους τοίχους ζωντανεύουν σκηνές από τον παλιό ιταλικό κινηματογράφο μέσα από το γοητευτικό χαμόγελο του Marcello Mastroyianni, της Sofia Loren και βέβαια της Silvana Mangano στην ομώνυμη ταινία “ Riso Amaro” του 1949.
Τύπος εστιατορίου:

Cafe Bar Restaurant

Κουζίνα εστιατορίου:

Ιταλική

Εύρος τιμής:

30€-40€

Τρόποι πληρωμής:

AMEX, VISA, DINERS, Mastercard

Chef:

Σταύρος Μίχας

Διεύθυνση:

Καποδιστίου 104, Φιλοθέη 14235 - 14235

Κατάλληλο για: