Περιγραφή Pollock

Το ανανεωμένο POLLOCK Sushi – Bar-Restaurant είναι η καλύτερη πρόταση στην ομορφότερη πλευρά της πόλης με θέα τα νερά του Θερμαϊκού, που σκοπεύει να τροφοδοτήσει τις μέρες και νύχτες μας με πολλά tips απολαύσεων. Η διακόσμηση και η αισθητική του μαγαζιού έχει επηρεαστεί από τον γνωστό Αμερικανό ζωγράφο Pollock. Αντίτυπα έργα του ίδιου υπάρχουν σε όλους τους χώρους του Pollock Bar και δίνουν μια “art” προσέγγιση στον χώρο.
Το restaurant είναι σίγουρο ότι θα σας εκπλήξει ευχάριστα με τα αρώματα και γεύσεις από την γαλλική και ελληνική κουζίνα αλλά και εξεζητημένες ετικέτες κρασιών. Το μοναδικό sushi bar στην Θεσσαλονίκη, βρίσκεται στην «καρδιά» του POLLOCK, με μία μεγάλη ποικιλία από rolls, nigiri και sashimi, για όσους θέλουν να συνδυάζουν την απόλαυση με την ποιότητα.
Tips:
  1. Δοκιμάστε τις καλύτερες ποικιλίες σάκι, μεταξύ αυτών και τα ginjo-shu, τα οποία πρέπει να απολαμβάνονται πάντα κρύα!
  2. Απολαύστε την ιαπωνική μπύρα Ikky, φτιαγμένη από πράσινο τσάι και την εξαιρετικής ποιότητας μπύρα της Balik, που συνοδεύει άριστα τον σολομό.
  3. Για τους λάτρεις της βότκας, προτείνουμε την σειρά της γαλλικής βότκας Prunier, η οποία διαθέτει βότκα αρωματισμένη με μαύρη τρούφα ή με τριαντάφυλλο ή ακόμη με μέλι και πιπέρι Sishuau και την βρίσκετε στα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου.
  4. Τέλος, προτείνουμε δύο γλυκιές αμαρτίες: Μιλφέιγ με τραγανή γαλλική σφολιάτα και Προφιτερόλ με χειροποίητο παγωτό και ζεστή σοκολάτα.

Τύπος εστιατορίου:

Bar Restaurant

Κουζίνα εστιατορίου:

Διεθνής, Ιαπωνική

Εύρος τιμής:

25€-45€

Τρόποι πληρωμής:

VISA, DINERS, Mastercard

Chef:

Τσιάμης Βασίλης

Διεύθυνση:

Λεωφ.Νίκης 55, Θεσσαλονίκη 54622 - 54622

Υπηρεσίες:
Κατάλληλο για: