Περιγραφή Mana's Kouzina

    Πέρα από τον ήλιο και το απέραντο γαλάζιο η χώρα μας είναι διάσημη ανά τον κόσμο για τον πλούτο των πρώτων υλών και τις αξιοζήλευτες συνταγές της. Το εστιατόριο που ''δένει'' αυτές τις δύο έννοιες με τον πιο απολαυστικό τρόπο δε θα το βρείτε σε κάποιο ακριτικό χωριουδάκι ή σε ένα από τα νησιά του Αιγαίου! Θα το βρείτε στην καρδιά της Αθήνας, και συγκεκριμένα στην οδό Αιόλου 27 στο Μοναστηράκι. Η κουζίνα της...μαμάς σας, ή αλλιώς το Mana's Kouzina έχει διαλέξει τα καλύτερα υλικά απ΄άκρη σ΄άκρη της χώρας και σας ετοιμάζει κάθε μεσημέρι τα πιο αγαπημένα πιάτα της Ελληνικής παράδοσης. Σας περιμένουν πίσω από τη...βιτρίνα να χορτάσετε και να νοσταλγήσετε τα μαγειρεία μιας άλλης εποχής. Όταν αρχίζει να βραδιάζει όλα αλλάζουν! Η δημιουργικότητα κάνει την εμφάνισή της στα πιάτα και το "a la cart" μενού του Mana's Kouzina αξιοποιεί ακόμα περισσότερο την γαστρονομική μας κληρονομιά.

    Αυτό που μένει αναλλοίωτο όλες τις ώρες της ημέρας είναι η προσήλωση στα εποχιακά, τοπικά και ΠΟΠ προϊόντα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το Mana's Kouzina έχει πιστοποιηθεί με το ΣΗΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ: "Αυθεντική Ελληνική Κουζίνα" από το Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού. 

    Οι επιλογές που θα συναντήσετε στο Mana's Kouzina είναι αμέτρητες και ανανεώνονται συνεχώς βάσει της εποχικότητας των υλικών. Αυτά που επιβάλλεται να δοκιμάσετε παρ' όλα αυτά, είναι ο χοιρινός λαιμός, ο απολαυστικός μουσακάς με ποικιλία λαχανικών και χρωμάτων και το Πηλιορείτικο σπετζοφάι με καυτερή πιπεριά, και να τα συνοδέψετε με μία από τις 14 επιλεγμένες μπύρες μικρών ζυθοποιών από όλη την Ελλάδα. Για να κλείσετε το γεύμα ή το δείπνο σας, φυσικά, δε λείπουν τα πατροπαράδοτα γλυκά.

    Για να συνοψίσουμε, να είστε βέβαιοι ότι, όσο και να αγαπάτε την  κουζίνα της μαμάς σας, μία επίσκεψη στο Mana's Kouzina θα σας κάνει να την ξεχάσετε ή ακόμα καλύτερα να την προσκαλέσετε να πάρει κάποιες ιδέες!


Τύπος εστιατορίου:

Εστιατόριο

Κουζίνα εστιατορίου:

Ελληνική, Σύγχρονη Ελληνική, Παραδοσιακή

Εύρος τιμής:

12€-22€

Τρόποι πληρωμής:

AMEX, VISA, Mastercard, Μaestro

Ωράριο λειτουργίας:
Δε: 12:00-23:00, Τρ: 12:00-23:00, Τε: 12:00-23:00, Πε: 12:00-23:00, Πα: 12:00-23:00, Σα: 12:00-23:00, Κυ: 12:00-23:00
Διεύθυνση:

Αιόλου 27, Αθήνα 105 51 - 10551

Υπηρεσίες: