Περιγραφή Golden Dragon

Σουαναπούμ σημαίνει στα ταϋλανδέζικα χρυσαφένια γη (Golden Land) και εκεί θα βρεθείτε όταν φτάσετε στο Golden Dragon στο Ηράκλειο. Το περιβάλλον σας μεταφέρει στη Νοτιοανατολική Ασία και Ινδοκίνα, στο Πεκίνο και τη Σαγκάη ή το Τόκιο. Κλείστε τα μάτια και αισθανθείτε να σας γαργαλάνε τη μύτη οι ίδιες μυρωδιές από την εξωτική κεντρική αγορά της Σαγκάης ή τα sushi bars του Τόκιο. Ανοίξτε τα μάτια και θα βρεθείτε σε ένα χώρο ιδιαίτερα προσεγμένο με διακόσμηση αυθεντικού κινέζικου εστιατορίου.

Ξεφυλλίζοντας το μενού του Golden Dragon στο Ηράκλειο ανακαλύπτετε ένα γευστικό ταξιδιωτικό οδηγό στην Άπω Ανατολή. Οι επιλογές πάρα πολλές που χρειάζονται αμέτρητες επισκέψεις για να τις γευτείτε όλες. Η κουζίνα περιλαμβάνει σούπες και ιδιαίτερες σαλάτες που αποδεικνύουν ότι δεν επισκέπτεστε άλλο ένα κινέζικο εστιατόριο, αλλά ένα ασιατικό χείμαρρο γεύσεων.

Τι να πρωτοδοκιμάσετε; Πιάτα με κοτόπουλο, μοσχάρι, χοιρινό, πάπια, θαλασσινά, κάρυ, λαχανικά, ρύζι ή noodles αυγών; Πιάτα τσιτσιριστών ή θα προτιμήσετε την Ιαπωνική κουζίνα με sushi, nigiri, sashimi και maki; Για τέλος; Τι άλλο από τα εκπληκτικά επιδόρπια, ενώ συνοδευτικά αποτελούν οι κινέζικες μπύρες και κρασιά, καθώς και το ιαπωνικό σάκε!

Ό,τι και αν παραγγείλαμε στο Golden Dragon στο Ηράκλειο ήταν μοναδικό τόσο σε γεύση όσο και σε ποιότητα. Το μεράκι του ασιάτη σεφ αντανακλάται σε οτιδήποτε επιλέξετε, λες και θέλησε να παρουσιάσει τα καλύτερα κομμάτια της Ασίας στο πιάτο σας. Τελειώνοντας το φαγητό σας είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα παρασυρθείτε και θα βγάλετε τη φωτογραφική μηχανή από την τσέπη για να φωτογραφίσετε την Τιενανμέν ή το Σιντζουκού του Τόκιο. Κι όμως είναι η γνωστή πλατεία των λιονταριών, λίγο πιο πάνω, στο κέντρο του Ηρακλείου. Δεν έκανα ταξίδια μακρινά, μα έφαγα κινέζικο στο Golden Dragon κι αυτό μου φτάνει…


Τύπος εστιατορίου:

Εστιατόριο

Κουζίνα εστιατορίου:

Ασιατική, Ιαπωνική, Κινεζική

Εύρος τιμής:

15€-25€

Τρόποι πληρωμής:

AMEX, VISA, DINERS, Mastercard

Ωράριο λειτουργίας:
Δε: 13:00-00:00, Τρ: 13:00-00:00, Τε: 13:00-00:00, Πε: 13:00-00:00, Πα: 13:00-00:00, Σα: 13:00-00:00, Κυ: 13:00-00:00
Διεύθυνση:

Αγιοστεφανιτών, Ηράκλειο 712 02 - 71202

Υπηρεσίες:
Κατάλληλο για: