Κερδίστε Πόντους

Κάνε δωρεάν online κράτηση στο Cafe Bar Restaurant Gaia's Den και κέρδισε Πόντους Επιβράβευσης Εστιατορίου για κάθε άτομο της κράτησής σου. Μάζεψε Πόντους και εξαργύρωσε τους από την επόμενη κράτηση σου ή συνέχισε να κάνεις κρατήσεις στο Cafe Bar Restaurant Gaia's Den και μάζεψε ακόμα περισσότερους!.

Κέρδισε

  • Έως και 1.00 Πόντους Επιβράβευσης για κάθε άτομο της κράτησης σου (1.00 €)
  • Κάνε για παράδειγμα κράτηση για 10 άτομα και κέρδισε έως € σε Πόντους Επιβράβευσης Εστιατορίου
  • Για να δεις πόσους πόντους κερδίζεις ακριβώς, επέλεξε τα άτομα και την ημέρα που θες να κάνεις κράτηση!

Ημέρες Εξαργύρωσης:

  • Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη (εξαιρούνται γιορτές και αργίες)

Περιγραφή Gaia's Den

    Το Gaia's Den έκανε απόβαση στη Θεσσαλονίκη τον Ιούνιο του 2018 με σκοπό να μυήσει τους Θεσσαλονικείς στη φιλοσοφία της pescetarian κουζίνας. Τα ψάρια και τα θαλασσινά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στα πιάτα και, φυσικά, τίποτα δεν συμπεριλαμβάνει σάρκα ή κρέας. 

    Το Gaia's Den μας συστήνει μια ολόκληρη γαστρονομική φιλοσοφία, πιστή στην οικολογική συνείδηση, που δεν περιορίζεται μόνο στα υλικά, αλλά και στον τρόπο παρασκευής των πιάτων, με τη χρήση βιοδιασπώμενων σκευών. 

    Οι ιδιοκτήτες του Gaia's Den, αξιοποίησαν την γνώση τους επάνω στην pescetarian κουζίνα και δημιούργησαν στη Θεσσαλονίκη το μεζεδοπωλείο που αναζητούσαν και οι ίδιοι σαν καταναλωτές. Καθημερινά, στην οδό Αιγύπτου 17, στα Λαδάδικα Θεσσαλονίκης, επιλέγουν τα φρεσκότερα υλικά και μας σερβίρουν ιδιαίτερους μεζέδες όπως, Ντάκο Cheesecake, Σνίτσελ μελιτζάνας, Λαχματζούν, Θαλασσινό Παστουρμά, απολαυστικό Ριζότο Μανιταριών και ποικιλία ελληνικών τυριών με παραδοσιακές μαρμελάδες. Μην ξεχάσουμε υπάρχει και μεγάλη ποικιλία σε Tapas, σε έναν κατάλογο που συνεχώς ανανεώνεται.

    Για να κλείσουμε, μία επίσκεψη στο Gaia's Den αρκεί για να ανακαλύψετε νέες γεύσεις και αρώματα, υπό τους ήχους ethnic, chill και funky μουσικής και να γνωρίσετε μια νέα οπτική για το τρόπο που συνυπάρχουμε με το περιβάλλον.Τύπος εστιατορίου:

Cafe Bar Restaurant

Κουζίνα εστιατορίου:

Μεσογειακή, Δημιουργική

Music:

Funk, Ethnic, Διεθνής

Εύρος τιμής:

10€-12€

Τρόποι πληρωμής:

AMEX, VISA, DINERS, Mastercard

Ωράριο λειτουργίας:
Δε: 12:00-00:00, Τρ: 12:00-00:00, Τε: 12:00-00:00, Πε: 12:00-00:00, Πα: 12:00-00:00, Σα: 12:00-00:00, Κυ: 12:00-00:00
Διεύθυνση:

Αιγύπτου 17, Θεσσαλονίκη 546 25 - 54625

Υπηρεσίες: