Περιγραφή Don Camillo e Peppone, Trattoria del Popolo

Με τον όρο Οινο-Γαστρονομια αποδίδουν μονολεκτικά το νόημα της προσπάθειάς τους, οι ιδιοκτήτες του μοναδικού αυτού εστιατορίου της Πάτρας, το Don Camillo e Peppone, Trattoria del Popolo. Mε κουζίνα προσαρμοσμένη στα μεσογειακά διατροφικά δεδομένα και κρασιά από όλο τον κόσμο. Στην Trattoria προσφέρονται πάντα φρέσκα φαγητά και γλυκά. Αυτό δεν σημαίνει μονάχα ότι έχουν μαγειρευτεί την ίδια μέρα, αλλά και ότι οι πρώτες ύλες δεν είναι κατεψυγμένες μιας και στην Trattoria δεν υπάρχει καταψύκτης. Όσον αφορά τα κρασιά, είναι αποκλειστικά είτε επιλογής είτε εισαγωγής τους. Επίσης σημειώστε ότι τα ιταλικά προϊόντα έρχονται κι αυτά απευθείας από την πηγή τους.

Παράλληλα, κάθε χρόνο το εστιατόριο επιδιώκει και εξασφαλίζει συνεργασίες μόνιμες ή ολιγοήμερες με Έλληνες και Ευρωπαίους σεφ μαγειρικής, εκπαιδεύοντας το Πατρινό και όχι μόνο κοινό σε έναν διαφορετικό και πιο Ευρωπαϊκό τρόπο σκέψης γύρω από το φαγητό και την διασκέδαση. Η Οινο-Γαστρονομια είναι τρόπος ζωής και μάλιστα τρόπος που αγαπά την εξερεύνηση, τη δοκιμή και την επαφή με το νέο στοιχείο.

Πέρα από το βασικό μενού υπάρχουν πιάτα και …κρασιά ημέρας. Καθημερινά η κουζίνα λειτουργεί και το μεσημέρι. Κάθε Κυριακή υπάρχει πλούσιο μπουφές πρωινό.
Τύπος εστιατορίου:

Εστιατόριο, Cafe Bar Restaurant, Bistrot, Cocktail Bar

Κουζίνα εστιατορίου:

Μεσογειακή, Ιταλική

Εύρος τιμής:

15€-30€

Διεύθυνση:

Γερμανού 48, Πάτρα 26225 - 26225

Κατάλληλο για: