Περιγραφή Botrini's Restaurant Athens

Η μαγειρική για τον Έκτορα Μποτρίνι, δεν είναι απλώς μια δημιουργική τέχνη, είναι τρόπος επικοινωνίας κι έκφρασης του εσωτερικού του κόσμου. Δίνει μεγάλη σημασία στην ομάδα του και στις συνεργασίες με τους ντόπιους παραγωγούς, οι οποίοι του προμηθεύουν τις καλύτερες δυνατόν πρώτες ύλες για να μετατρέψει το φαγητό σε γαστρονομική εμπειρία.

Το Botrini’s restaurant αποτελεί την απόλυτη  πραγματοποίηση ενός ονείρου του, ενός ονείρου που ήταν αρκετά σύνθετο, μιας και πάντα πίστευε πως μια από τις γνήσιες χαρές της ζωής είναι το μοίρασμα του φαγητού σε κοινό τραπέζι με φίλους και αγαπημένους. Η επιβεβαίωση του ονείρου πραγματοποιήθηκε με τη δημιουργία ενός προσιτού εστιατορίου, που έφερε τη γαστρονομία πιο κοντά στον Αθηναϊκό κόσμο, με σεβασμό στην εποχικότητα, στην ποιότητα και στην εντοπιότητα των υλικών.

Το Botrini’s Restaurant Athens θα το βρείτε στην οδό Βασιλέως Γεωργίου Β’ 24β, πολύ κοντά στην πλατεία του Χαλανδρίου, όπου θα έχετε την ευκαιρία ποικιλία ξεχωριστών πιάτων από έναν ευέλικτο κατάλογο, που επιτρέπει να δοκιμάσει κανείς τις διαφορετικές εκφράσεις της κουζίνας του  Έκτορα Μποτρίνι, επιλέγοντας ελεύθερα ανάλογα με τη διάθεση, Ενδεικτικά αναφέρουμε τον ΞΙΦΙΑ CARPACCIO, φτιαγμένο με τον τρόπο των ψαράδων στη νήσο Elba, και με αναφορά σε μία κερκυραϊκή νερατζοσαλάτα (2003), το ορεκτίκό ΣΑΝ “ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ”με αυγά από τη γη και τη θάλασσα (2014), την ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΤΟ που ήθελε να γίνει ένα Cacciuco alla Livornese, αλλά και το BOUNTY COLADA (2012).

Οι βραβεύσεις και οι διακρίσεις του εστιατορίου Botrini’s είναι αναρίθμητες, με τη διαδοχική απονομή αστεριών Michelin από το 2014 μέχρι και το 2017 να το ξεχωρίζει ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια της Ευρώπης.


Τύπος εστιατορίου:

Εστιατόριο

Κουζίνα εστιατορίου:

Μεσογειακή, Δημιουργική, Διεθνής

Music:

Συνοδευτική Φαγητού

Εύρος τιμής:

60€-100€

Τρόποι πληρωμής:

AMEX, VISA, DINERS, Mastercard

Ωράριο λειτουργίας:
Τρ: 20:00-00:00, Τε: 20:00-00:00, Πε: 20:00-00:00, Πα: 20:00-00:00, Σα: 20:00-00:00
Διεύθυνση:

Vasileos Georgiou Defterou 24, Halandri Athens 152 33 - 15233

Υπηρεσίες:
Κατάλληλο για: