Περιγραφή Bacchus

Όπως ο Βάκχος ήταν ένας πολύ αγαπητός θεός των αρχαίων Ελλήνων, θεός της βλάστησης, του αμπελιού και του κρασιού, έτσι και το ομώνυμο εστιατόριο είναι το αγαπημένο όλων εκείνων που ξέρουν να εκτιμούν το αυθεντικό, το αληθινό, το λιτό και το πολυτελές.
Το εστιατόριο Βάκχος στεγάζεται σε ένα οίκημα που θυμίζει αρχοντικό, το οποίο συνδυάζει πολυτέλεια, σύγχρονες ανέσεις και φιλική ατμόσφαιρα και σας υπόσχεται ιδιαίτερες γαστριμαργικές απολαύσεις. Η ρομαντική ατμόσφαιρα και η ευγένεια του προσωπικού σας εισάγουν να γνωρίσετε από κοντά την Ελληνική φιλοξενία, ενώ η μοναδική ομορφιά του τοπίου σας μεταφέρει μακριά από την καθημερινότητα.
Το εστιατόριο Βάκχος είναι ένα μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε εξαιρετικό φαγητό και κρασί. Η κουζίνα του προσφέρει μοναδικές γεύσεις και επιλεγμένες προτάσεις που καλύπτουν μια μεγάλη ποικιλία της Μεσογειακής και Διεθνούς κουζίνας, καθώς και παραδοσιακές Κρητικές συνταγές.
Η μεγάλη ποικιλία φαγητών και μια μεγάλη επιλογή τοπικών και διεθνών οίνων κάνουν το "Βάκχος" μια μοναδική εμπειρία που οπωσδήποτε πρέπει να δοκιμάσετε. Τα φρέσκα θαλασσινά και ψάρια σε καθημερινή βάση, θα κάνουν την επίσκεψη σας αξέχαστη. Αυτοί είναι ίσως μερικοί λόγοι που το εστιατόριο Βάκχος έχει γίνει σημείο αναφοράς από αμέτρητους λάτρεις της ποιότητας, της γεύσης και της αισθητικής. Μια γιορτή για το φαγητό και το κρασί!

Τύπος εστιατορίου:

Εστιατόριο

Κουζίνα εστιατορίου:

Μεσογειακή, Διεθνής

Εύρος τιμής:

15€-25€

Τρόποι πληρωμής:

AMEX, VISA, DINERS, Mastercard

Chef:

Αθανασιάδης Ευάγγελος

Υπηρεσίες:
Κατάλληλο για: