Κερδίστε Πόντους

Κάνε δωρεάν online κράτηση στο Εστιατόριο Alficon και κέρδισε Πόντους Επιβράβευσης Εστιατορίου για κάθε άτομο της κράτησής σου. Μάζεψε Πόντους και εξαργύρωσε τους από την επόμενη κράτηση σου ή συνέχισε να κάνεις κρατήσεις στο Εστιατόριο Alficon και μάζεψε ακόμα περισσότερους!.

Κέρδισε

  • Έως και 4.50 Πόντους Επιβράβευσης για κάθε άτομο της κράτησης σου (4.50 €)
  • Κάνε για παράδειγμα κράτηση για 10 άτομα και κέρδισε έως € σε Πόντους Επιβράβευσης Εστιατορίου
  • Για να δεις πόσους πόντους κερδίζεις ακριβώς, επέλεξε τα άτομα και την ημέρα που θες να κάνεις κράτηση!

Ημέρες Εξαργύρωσης:

  • Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη (εξαιρούνται γιορτές και αργίες)

Περιγραφή Alficon

    Το εστιατόριο Alficon πήρε το όνομά του από τις λέξεις κριθάρι(άλφι) και εικόνες(icon). Το πρώτο είναι αναφορά στα αγνά ελληνικά προϊόντα και στην ανάδειξη αυτών και το δεύτερο στις εικόνες που κοσμούν το χώρου του εστιατορίου και συμπληρώνουν τον ήδη ζεστό και άρτια διακοσμημένο περιβάλλον του. Σε ένα από τα ομορφότερα νεοκλασικά του Παγκρατίου και στην οδό Ηρώνδα 8, δύο νεαροί και ταλαντούχοι chef συναντήθηκαν και δημιούργησαν ένα εστιατόριο σύγχρονης ελληνικής κουζίνας.

    Οι Έλβι Δημήτρης Ζύμπα και Νίκος Βοργιάς, σεβόμενοι την εποχικότητα των τοπικών προϊόντων, δημιουργούν ένα μικρό και περιεκτικό μενού που ανανεώνεται κάθε 3 μήνες. Κάποια από τα εκλεκτότερα πιάτα που μπορείτε να γευτείτε στο Alficon είναι το Μοσχάρι Ταρτάρ, με λάδι τρούφας, φουντούκι και μανιτάρι, το κατσικάκι Νάξου με φάβα, ελληνικό καφέ και πορτοκάλι και το ιδιαίτερο επιδόρπιο Μους τριαντάφυλλο με sorbet πικραμύγδαλο.

    Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι ετικέτες κρασιού στο εστιατόριο Alficon προέρχονται αποκλειστικά από ελληνικά μικροοινοποιεία και είναι επίσης μόνο ελληνικές ποικιλίες με έμφαση στα βιοδυναμικά και τα ήπιας παρέμβασης κρασιά. Αν λοιπόν αναζητάτε το εστιατόριο που αξιοποιεί περίτεχνα τα προϊόντα και την κουζίνα της χώρας μας το Alficon στο Παγκράτι είναι η νέα επιλογή που θα σας εκπλήξει ευχάρισταΤύπος εστιατορίου:

Εστιατόριο

Κουζίνα εστιατορίου:

Ελληνική, Μοντέρνα

Music:

Funk, Soul, Pop

Εύρος τιμής:

35€-40€

Τρόποι πληρωμής:

AMEX, VISA, Mastercard, MAESTRO

Ωράριο λειτουργίας:
Τρ: 18:00-00:00, Τε: 18:00-00:00, Πε: 18:00-00:00, Πα: 18:00-00:00, Σα: 18:00-00:00, Κυ: 18:00-00:00
Διεύθυνση:

Ηρώνδα 8, Αθήνα 116 35 - 11635

Υπηρεσίες: