A Little Taste of Home

A Little Taste of Home


στα 5 Βαθμολογία Χρηστών βασισμένη σε αξιολογήσεις
 
 

Περιγραφή A Little Taste of Home

    Το εστιατόριο A Little Taste of Home είναι ο κατάλληλος προορισμός στο Γκάζι για ευφάνταστα πιάτα από ολόκληρο τον κόσμο. Βρίσκεται στην οδό Δεκελέων 3 και είναι μία πρόταση στο Γκάζι που κατάφερε να ξεχωρίσει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Επίσης το A Little Taste of Home απευθύνεται σε όσους αρέσει να δοκιμάζουν νέες γεύσεις και είναι έτοιμοι για μία γευστική περιπλάνηση που μοιάζει με ταξίδι, βασισμένο σε φρέσκα και προσεκτικά διαλεγμένα υλικά. 

    Το γαστρονομικό αυτό ταξίδι στο εστιατόριο A Little Taste of Home στο Γκάζι μπορεί να ξεκινήσει ιδανικά με κεφτεδάκια με σάλτσα κερασιού που προέρχεται από το Χαλέπι της Συρίας και τις Αρμένικες κουζίνες της περιοχής ή και με καραμελωμένο ταλαγάνι στη σχάρα με σως λεμονιού. Στη συνέχεια, μέχρι να ετοιμαστεί το κυρίως πιάτο, μην διστάσετε να απολαύσετε την εξαιρετική πράσινη σαλάτα με κανταΐφι ή την σαλάτα με το πολύ εύστοχο όνομα: ''ευεξία''! Όσο για το κυρίως πιάτο, οι επιλογές στο A Little Taste of Home στο Γκάζι είναι τόσες πολλές με το ταζίν από την Βόρεια Αφρική, το χουνκιάρ μπεγεντί και το chicken korma από την Ινδία και το Πακιστάν να κλέβουν τις καρδιές όσων τα δοκιμάζουν! 

    Οι απολαύσεις βέβαια και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ.. Στο εστιατόριο A Little Taste of Home στο Γκάζι, το αποδομημένο γαλακτομπούρεκο είναι μία... υποχρεωτική απόλαυση για το κλείσιμο.


Για κρατήσεις μέσω e-restaurants.gr, ισχύει minimum κατανάλωση όπως αυτή ορίζεται από την Μέση Κατανάλωση του εστιατορίου ανά άτομο.


Τύπος εστιατορίου:

Εστιατόριο

Κουζίνα εστιατορίου:

Διεθνής

Music:

Funk, Lounge

Εύρος τιμής:

25€-40€

Τρόποι πληρωμής:

VISA, Mastercard

Chef:

Φιλάρετος Παγώνης

Ωράριο λειτουργίας:
Τε: 18:00-23:00, Πε: 18:00-23:00, Πα: 19:00-00:00, Σα: 19:00-00:00, Κυ: 13:00-23:00
Διεύθυνση:

Δεκελέων 3, Αθήνα 118 54 - 11854

Υπηρεσίες: